Povezane vesti

Veliki dan u domu Marijane Mićić! Glumica puca od ponosa: "Srećno, srećice mala, znam da možeš sve sama..."

Veliki dan u domu Marijane Mićić! Glumica puca od ponosa: "Srećno, srećice mala, znam da možeš sve sama..."

Telegraf pre 24 sata
Njena mlađa ćerka Ana krenula je u vrtić, a ponosna mama podelila je snimak naslednice i emotivnim rečima ispratila je u novo životno poglavlje. Marijana je na društvenim mrežama objavila video na kojem se vidi devojčica sa rancem na leđima, dok samostalno korača ka ulazu u vrtić. Uz prizor koji je raznežio njene pratioce, voditeljka joj je uputila poruku punu ljubavi i podrške. - Srećno, srećice mala. Znam da sve možeš sama, ali hvala Bogu imaš ovo čudo naše pored… »
Bitan dan u domu Marijane Mićić! Glumica puca od sreće, čestitke se nižu: "Srećno, znam da sve možeš sama" (foto)

Bitan dan u domu Marijane Mićić! Glumica puca od sreće, čestitke se nižu: "Srećno, znam da sve možeš sama" (foto)

Blic pre 24 sata
Ovaj događaj je za Marijanu posebno značajan i namerava ga dugo pamtiti. Voditeljka i glumica Marijana Mićić danas ima poseban razlog za slavlje. Njena mlađa ćerka Ana krenula je u vrtić, a ponosna mama ovaj emotivni trenutak podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama. Marijana Mićić je objavila snimak svoje naslednice koja sa rancem na leđima, spremna za novi početak, korača ka ulazu u vrtić. Uz prizor koji je mnogima izmamio osmeh, uputila joj je emotivnu… »

Vesti dana »