Povezane vesti

Đorđević zagrmeo o srpskoj košarci: „Ma, dosta bre! Zašto mi nemamo nekog takvog Pajolu?“

Đorđević zagrmeo o srpskoj košarci: „Ma, dosta bre! Zašto mi nemamo nekog takvog Pajolu?“

Hot sport pre 1 dan
Trener Bahčešehira zapitao se zbog čega domaći klubovi ne koriste evropska takmičenja kao prostor za rast, zašto se gotovo čitava košarkaška javnost bavi Evroligom, ali i zbog čega mladi srpski igrači sve teže dobijaju priliku da kroz seniorsku košarku izgrade ozbiljne karijere. Đorđević je o svemu govorio u velikom intervjuu za Meridian sport, nakon odličnog početka sezone Bahčešehira i istorijske pobede nad Fenerbahčeom rezultatom 98:83. Bio je to prvi trijumf… »
"Ma, dosta bre! Dajte da se priča o košarci!" Đorđević udario u bolnu tačku: Zašto mi nemamo nekog takvog Pajolu?!

"Ma, dosta bre! Dajte da se priča o košarci!" Đorđević udario u bolnu tačku: Zašto mi nemamo nekog takvog Pajolu?!

Kurir pre 24 sata
Đorđević je upravo kroz priču o novom pojačanju Partizana otvorio mnogo širu temu - zašto treneri nekada nemaju dovoljno strpljenja za mlade igrače i zašto se u Srbiji toliko govori o Evroligi, dok se druga evropska takmičenja često zanemaruju. Pajola je kao veoma mlad igrač dobio Đorđevićevo poverenje u Virtusu, a srpski stručnjak danas sa velikim zadovoljstvom prati njegov razvoj. Podsetio je i na još jedan primer igrača kojem je verovao – Sehmusa Hazera. "Da ne… »

Vesti dana »