Povezane vesti

Stevandić upozorava na opasnu radikalizaciju: Stvoren je "bosanski Hamas"

Stevandić upozorava na opasnu radikalizaciju: Stvoren je "bosanski Hamas"

Večernje novosti pre 16 sati
Foto: Kommersant Photo Agency/Sipa USA/Profimedia Stevandić je poručio da ne postoji ta pretnja koja će ga naterati da promeni svoju politiku, ali da je poenta u nečemu sasvim drugom. - Mržnja koju otvoreno ispoljavaju iz sarajevske političke čaršije očigledno je dovela do stvaranja 'bosanskog Hamasa' - radikalne mase koja bi po modelu sa Bliskog istoka verovatno rešavala probleme u BiH - rekao je Stevandić. Dodao je da je MUP Republike Srpske redovno obaveštavan o… »
Stevandić: Pretnje me neće naterati da promenim svoju politiku

Euronews pre 16 sati
Stevandić je poručio da ne postoji ta pretnja koja će ga naterati da promeni svoju politiku, ali da je poenta u nečemu sasvim drugom. "Mržnja koju otvoreno ispoljavaju iz sarajevske političke čaršije očigledno je dovela do stvaranja 'bosanskog Hamasa' - radikalne mase koja bi po modelu sa Bliskog istoka verovatno rešavala probleme u BiH", rekao je Stevandić. Dodao je da je MUP Republike Srpske redovno obaveštavan o pretnjama i da je više predmeta u vezi sa tim… »

RTV pre 17 sati
Stevandić je poručio da ne postoji ta pretnja koja će ga naterati da promeni svoju politiku, ali da je poenta u nečemu sasvim drugom. "Mržnja koju otvoreno ispoljavaju iz sarajevske političke čaršije očigledno je dovela do stvaranja 'bosanskog Hamasa' - radikalne mase koja bi po modelu sa Bliskog istoka verovatno rešavala probleme u BiH", rekao je Stevandić. Dodao je da je MUP Republike Srpske redovno obaveštavan o pretnjama i da je više predmeta u vezi sa tim… »

Vesti dana »