Povezane vesti
Pazi, kvantne rupe! Neviđen natpis na jugu Srbije, evo šta se krije iza njega
Telegraf pre 16 sati
Najnoviji primer stiže nam iz sela Varoš u nišavskom okrugu, gde su lokalni stanovnici, zbog katastrofalnog stanja asfalta, na ulazu u kritičnu deonicu postavili tablu sa natpisom: "Pazi, kvantne rupe!" - Ovo selo je slikovito, ali infrastrukturno zaboravljeno, ja kad sam došao dočekali su me prizori koji podsećaju na površinu Meseca. U šali kažemo da naše rupe imaju sopstvenu gravitaciju. Ne znamo da li je gore proći kada je kiša ili kada je sunce. Ako zakačite… »
Meštani Svrljiga digli ruke od apela da se popravi put, pa postavili urnebesnu tablu: „Oprez, kvantne rupe!“
Dnevnik pre 16 sati
Najnoviji primer stiže nam iz sela Varoš u nišavskom okrugu, gde su lokalni stanovnici, zbog katastrofalnog stanja asfalta, na ulazu u kritičnu deonicu postavili tablu sa natpisom: „Pazi, kvantne rupe!“ – Ovo selo je slikovito, ali infrastrukturno zaboravljeno, ja kad sam došao, dočekali su me prizori koji podsećaju na površinu Meseca. U šali kažemo da naše rupe imaju sopstvenu gravitaciju. Ne znamo da li je gore proći kada je kiša ili kada je sunce. Ako zakačite… »
(Foto) Oprez, kvantne rupe! Ako ih zakačite, točkovi otpadaju, imaju sopstvenu gravitaciju: Borba meštana Varoši protiv…
Blic pre 16 sati
Najnoviji primer stiže iz sela Varoš u nišavskom okrugu, gde su lokalni stanovnici, zbog katastrofalnog stanja asfalta, na ulazu u kritičnu deonicu postavili tablu sa natpisom: "Pazi, kvantne rupe!". - Ovo selo je slikovito, ali infrastrukturno zaboravljeno, ja kad sam došao dočekali su me prizori koji podsećaju na površinu Meseca. U šali kažemo da naše rupe imaju sopstvenu gravitaciju. Ne znamo da li je gore proći kada je kiša ili kada je sunce. Ako zakačite rupu,… »
Pazi, kvantne rupe: Neverovatan natpis u selu Varoš na jugu Srbije ali sa razlogom - na lokalnom putu su ogromni krateri (FOTO)…
RINA pre 16 sati
Najnoviji primer stiže nam iz sela Varoš u nišavskom okrugu, gde su lokalni stanovnici, zbog katastrofalnog stanja asfalta, na ulazu u kritičnu deonicu postavili tablu sa natpisom: „Pazi, kvantne rupe!“ - Ovo selo je slikovito, ali infrastrukturno zaboravljeno, ja kad sam došao dočekali su me prizori koji podsećaju na površinu Meseca. U šali kažemo da naše rupe imaju sopstvenu gravitaciju. Ne znamo da li je gore proći kada je kiša ili kada je sunce. Ako zakačite… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Koliki je kurs evra danas u Srbiji: Ovo su vrednosti po kojim menjačnice prodaju valute
Mondo pre 40 minutajoš 1 povezana