Povezane vesti
(Video) "Čim te spomenem, otvara usta" Margetić objavio bizaran snimak u kom preti Vučiću: "Slobodno dođi"
Blic pre 4 sati
Domagoj Margetić je objavio bizaran video na Instagramu u kojem preti Aleksandru Vučiću, nosiocu liste 'Ujedinjena Srbija' Ranije su Margetić i Dino Hubanić prostački vređali Vučićeve roditelje, posebno majku Angelinu Domagoj Margetić, tvorac lažne afere "Sarajevo safari" objavio je bizaran video na Instagramu u kom preti nosiocu liste "Ujedinjena Srbija" na predstojećim parlamentarnim izborima Aleksandru Vučiću. "Kaže Aleksandar Vučić da bi došao i, kako je rekao,… »
Domagoj Margetić preti: Vučića treba da rastrgnu psi
Politika pre 5 sati
Hrvatski propagandista Domagoj Margetić, koji javno podržava Studentsku listu, objavio je na Instagramu video-poruku upućenu Aleksandru Vučiću, ispunjenu uvredama i pretnjama. „Vidi, Aleksandre, dragi, ja ti nisam kao oni tvoji koje tabate po ulicama. Slobodno dođi, tu sam, kretenu jedan”, poručio je Margetić. Pored njega se tokom snimanja nalazio krupan pas po imenu Luna, kojeg je Margetić predstavio kao svojevrstan „odbor za doček”. „Ima ovde i ova fina gospojica… »
Vučić o uvredama Margetića: Nervoza Hrvata i Bošnjaka zbog mogućih rezultata izbora
Euronews pre 6 sati
Vučić je rekao da su se udružili prevaranti i sitni kriminalci. ''Zamislite da odem i da isčupam uši i jednom i drugom, ja sam kriv, morao bih da kažem da sam kriv, zamislite da trpite da vam neko za majku i oca kaže takve gadosti, kao što oni rade. Svaki častan čovek bi zalepio ćušku, ali to ne smete da uradite, morate da pokazujete veću odgovornost'', rekao je Vučić komentarišući uvrede koje su o Vučićevim roditeljima izneli Margetić i Hubanić u jednoj… »
Miloš Vučević oštro reagovao na napade na Vučića iz Hrvatske: "Udaraju na porodicu jer nemaju argumente, meta im je jaka…
Blic pre 9 sati
Ističe da su uvrede i provokacije usmerene ne samo na Vučića, već i na nezavisnu, snažnu Srbiju Najavio je da će odgovor naprednjaka i građana biti još veća borba za razvoj zemlje i sigurnu budućnost Lider Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da skandalozni i sramni napadi na nosioca liste "Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija" Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, koji dolaze od strane "osvedočenih mrzitelja Srbije poput Domagoja Margetića i Dina… »
"Monstruozan napad iz Hrvatske na Vučićevu porodicu" Margetić i Hubanić vređali Vučićeve roditelje: "Isti ovi ljudi pozivaju…
Blic pre 3 sata
Domagoj Margetić je, inače, podržavalac Studentske liste Margetićeve ranije tvrdnje o Vučićevom učešću u tzv. "Sarajevo safariju" demantovali su čak i sarajevski istraživački novinari Domagoj Margetić, tvorac lažne afere "Sarajevo safari" i Dino Hubanić, voditelj podkasta "Balkanska pravila" iz Sarajeva, prostački su vređali roditelje Aleksandra Vučića, nosioca liste "Ujedinjena Srbija" na predstojećim parlamentarnim izborima, a posebno majku Angelinu. Margetić:… »
Vesti dana »
EPS se hitno oglasio: Upozoravaju na lažne račune za struju; Evo o čemu je reč FOTO
B92 pre 5 satijoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 184 povezane
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Šabačke novosti pre 2 satajoš 15 povezanih