Povezane vesti

Naša pevačica operisala rak pre 25 dana, a sada otkrila šta joj je rekao doktor: "Ja njemu verujem"

Naša pevačica operisala rak pre 25 dana, a sada otkrila šta joj je rekao doktor: "Ja njemu verujem"

Blic pre 6 sati
Najveću podršku u teškom periodu pružila joj je porodica, posebno starija sestra Milena. Pevačica Milica Dugalić, koja je 4. septembra operisana od kancera, uspešno se oporavlja nakon kontrole na onkologiji na kojoj su joj skinuti konci. Ona se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i već aktivno pravi planove za naredni period. - Sasvim sam dobro. Upravo sam završila kontrolu na onkologiji, skinuli su mi konce. Operacija je prošla dobro, sada oporavak ide… »
"Skinuli su mi konce" Milica Dugalić otkrila kako se oseća posle teške operacije: Uz nju je sve vreme ova žena

"Skinuli su mi konce" Milica Dugalić otkrila kako se oseća posle teške operacije: Uz nju je sve vreme ova žena

Kurir pre 4 sati
Nakon operacije koju je imala početkom septembra, Milica se sada nalazi u fazi oporavka, a na poslednjem pregledu na onkologiji skinuti su joj konci. Iako je iza nje zahtevan period, pevačica ističe da se trenutno oseća dobro i da se disciplinovano pridržava svega što su joj lekari savetovali. Kako kaže, od samog početka pokušavala je da zadrži pozitivan stav i da ne dozvoli da je teške okolnosti zaustave. - Sasvim sam dobro. Upravo sam završila kontrolu na… »
"Upravo sam završila kontrolu na onkologiji": Naša pevačica operisala rak, a sad je otkrila kako se oseća

"Upravo sam završila kontrolu na onkologiji": Naša pevačica operisala rak, a sad je otkrila kako se oseća

Nova pre 5 sati
Ona se sada oporavlja, a otkrila je i kako oporavak protiče. "Sasvim sam dobro. Upravo sam završila kontrolu na onkologiji, skinuli su mi konce. Operacija je prošla dobro, sada oporavak ide svojim tokom. Ja se osećam dobro, pridržavam se svih uputstava koje sam dobila i idem dalje. Sve vreme sam bila pozitivac i razmišljala da život ide dalje", kazala je ona za Hype. A post shared by Milica Milisavljevic Dugalic (@milicadugalic.official) Kako je istakla, najveća… »
Naša pevačica se oglasila nakon operacije kancera, otkrila šta joj je rekao doktor: "Ja njemu verujem"

Naša pevačica se oglasila nakon operacije kancera, otkrila šta joj je rekao doktor: "Ja njemu verujem"

Telegraf pre 5 sati
Nakon kontrole na onkologiji, na kojoj su joj skinuti konci, Milica se oglasila i otkrila kako se sada oseća. Kako kaže, oporavak protiče prema planu, a ona se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i već razmišlja o narednom periodu. - Sasvim sam dobro. Upravo sam završila kontrolu na onkologiji, skinuli su mi konce. Operacija je prošla dobro, sada oporavak ide svojim tokom. Ja se osećam dobro, pridržavam se svih uputstava koje sam dobila i idem dalje. Sve… »
"Upravo sam bila na kontroli na Onkologiji": Pevačica pre 25 dana operisala rak, sad otkrila šta joj je rekao lekar

"Upravo sam bila na kontroli na Onkologiji": Pevačica pre 25 dana operisala rak, sad otkrila šta joj je rekao lekar

Mondo pre 6 sati
Ona se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i već aktivno pravi planove za naredni period. "Sasvim sam dobro. Upravo sam završila kontrolu na onkologiji, skinuli su mi konce. Operacija je prošla dobro, sada oporavak ide svojim tokom. Ja se osećam dobro, pridržavam se svih uputstava koje sam dobila i idem dalje. Sve vreme sam bila pozitivac i razmišljala da život ide dalje“, poručila je Milica Dugalić. Tokom ovog izazovnog perioda, najveći oslonac joj je bila… »

Vesti dana »