Povezane vesti
Šekil O’Nil gledao spektakl u Evroligi: Olimpijakos u NBA ritmu srušio Žalgiris u dramatičnoj završnici!
Hot sport pre 8 sati
Oba tima su u Kaunas stigla oslabljena. Domaćin nije mogao da računa na Najdžela Vilijams-Gosa, dok je Olimpijakos nastupio bez srpskog centra Nikole Milutinova. Prva deonica pripala je domaćinu, ali je Olimpijakos u drugoj četvrtini uspeo da preuzme kontrolu. Seriju gostiju predvodili su Papanikolau, Furnije i Montero, koji su svojim poenima doneli Olimpijakosu sedam poena viška – 30:37. Žalgiris se, međutim, nije dugo predavao. Tubelis je pogotkom iz teške… »
Za koga navija Šakil O'Nil u Evroligi? Ovaj snimak će vam sve otkriti (video)
Večernje novosti pre 9 sati
Foto: Printskrin/X/Urbono Šakil O’Nil skače pored terena i peva pesme sa 15.000 navijača Žalgirisa i Arvidasom Sabonisom pre domaće utakmice "zelenih" protiv šampiona Evrolige Olimpijakosa u Kaunasu. Evo kako je to izgledalo: Shaquille O’Neal courtside jumping and singing ŽALIA–BALTA with 15,000 Zalgiris fans and Arvydas Sabonis before a Zalgiris home game against the EuroLeague champions Olympiacos in Kaunas. This is so random and so good that even AI couldn’t… »
Zvezdin dželat iz beogradske arene dobio "pojačanje" u prvoj utakmici kod kuće: Legenda NBA stigla u Litvaniju
Telegraf pre 10 sati
Drugo kolo im donosi jedan od najtežih mečeva, pošto je u Litvaniji gost Olimpijakos, šampion elitnog košarkaškog evropskog takmičenja. Motivacije ne manjka, posebno kada od ove sezone imate zvezdu u timu poput Jonasa Valančijunasa. Ipak, na samu utakmicu (koja je u toku i trenutno je nerešeno 44:44) stigla je NBA legenda - Šekil O'Nil i oba tima će imati dodatan impuls da večeras ostvare pobedu. Legendarni Šek je stigao u Litvaniju, kako bi pogledao jedan od… »
Šek šokirao Amerikance: „Evropska košarka je malo bolja od NBA!“
Hot sport pre 13 sati
Jedan od najvećih centara u istoriji košarke Šakil O’Nil izneo je stav koji će sigurno pokrenuti veliku raspravu sa obe strane Atlantika. Legendarni Šek smatra da evropska košarka u pojedinim segmentima ima prednost u odnosu na NBA ligu, a kao glavni argument izdvojio je intenzitet kojim se utakmice igraju tokom čitave sezone. O’Nil je svestan da takva tvrdnja neće naići na oduševljenje kod svih ljubitelja NBA lige. Ipak, naglasio je da kod evropskih ekipa vidi… »
Šek: "Evropska košarka bolja od NBA" VIDEO
B92 pre 15 sati
Šek se nalazi u Litvaniji, gde je postao ambasador tamošnje kompanije "NordVPN". Prisustvovaće utakmici Evrolige između Žalgirisa i Olimpijakosa. "Rečeno mi je da ako želim da opljačkam nečiju kuću večeras, verovatno mogu jer će svi biti na utakmici", kaže O'Nil i dodaje: "Bio sam na jednoj utakmici u Evropi i bilo je divlje. Zato ću videti koliko će ova utakmica biti intenzivna i luda". Ističe da u Evropi svi igraju maksimalno od početka do kraja sezone. "Znam da… »
Šek stigao u Litvaniju: Evropske utakmice bolje od onih u NBA
Sport klub pre 14 sati
Četvorostruki šampion NBA lige, koji je po završetku igračke karijere uspešno uplovio u poslovne i medijske vode, došao je u Viljnus kao globalni ambasador poznatog litvanskog servisa za sajber bezbednost i privatnost „NordVPN“. U sklopu posete baltičkoj državi, O’Nil će iz glavnog grada Litvanije otići u Kaunas, gde će gledati utakmicu drugog kola Evrolige između domaćeg Žalgirisa i Olimpijakosa, aktuelnog šampiona Evrope. Čuveni as je govorio na ekskluzivnoj… »
Šakil O'Nil u Litvaniji: Znam da su evropske utakmice bolje od onih u NBA ligi
RTS pre 15 sati
Šakil O'Nil, legendarni američki košarkaš, doputovao je danas u Litvaniju. Četvorostruki šampion NBA lige, koji je po završetku igračke karijere uspešno uplovio u poslovne i medijske vode, došao je u Viljnus kao globalni ambasador poznatog litvanskog servisa za sajber bezbednost i privatnost "NordVPN". U sklopu posete baltičkoj državi, O'Nil će iz glavnog grada Litvanije otići u Kaunas, gde će večeras iz prvog reda gledati utakmicu drugog kola Evrolige između… »
Šekil O'Nil uživo prati Evroligu, pogledajte šta radi u punoj dvorani
Nova pre 10 sati
Žalgiris dočekuje Olimpijakos ovog utorka od 19 časova u drugom kolu Evrolige. Očekivano, kamera je odmah u kadar uhvatila legendarnog Šekila O'Nila kako sa osmehom na licu iščekuje početak utakmice. U društvu legendarnog Sabonisa je skakao u dvorani. O'Nil je privukao pažnju izjavom pred početak utakmice. "Gledaću Žalgiris u Evroligi, biće tu 15.000 navijača. Rekli su mi da ako hoću da opljačkam nečiju kuću, mogao bih to da uradim, pošto će svi biti na utakmici",… »
Legendarni Šekil O'Nil iznenadio izjavom pred dolazak na meč Evrolige: "Znam da će mi zameriti..."
Telegraf pre 12 sati
Biće ovo prva utakmica litvanske ekipe na domaćem parketu u novoj sezoni nakon velike pobede protiv Crvene zvezde u Beogradu u prvom kolu. Na ovom susretu prisutan ćebiti i legendarni NBA centar koji godinama nije krio zadovoljstvo kada je reč o dolascima u Evropu. O'Nil je imao interesantu opasku pred duel u Kaunasu: - Biće 15.000 ljudi. Navijači u Evropi zaista uživaju u utakmici. Takođe mi je rečeno da mogu večeras da opljačkam nečiju kuću ako želim jer će svi… »
Šekil O'Nil: "Zameriću se mnogima zbog ovoga što ću reći o Evroligi"
Mondo pre 15 sati
Višestruki NBA šampion u sklopu svojih poslovnih obaveza posetio je Kaunas, gde će gledati utakmicu koju treba da odigraju Žalgiris i Olimpijakos. Dok je pričao o tom meču rekao je da se u Evropi igra bolja košarka! Mnogi se neće usaglasiti, mnogi će mu uzeti za zlo, ali Šekil O'Nil je siguran i neće tako lako promeniti mišljenje. Po njegovim rečima, prednost evropske košarke je u tome što igrači svakoj utakmici u sezoni moraju da pristupe maksimalno ozbiljno, dok… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Koliki je kurs evra danas u Srbiji: Ovo su vrednosti po kojim menjačnice prodaju valute
Mondo pre 40 minutajoš 1 povezana