Povezane vesti
Iskusni Srbin otišao kod čuvenog selektora! Marko potpisao kratkoročni ugovor sa novim klubom
Kurir pre 18 sati
To je klub sa velikom tradicijom i njihove ambicije dobro znam, isto tako poznajem i trenera i većinu igrača, zato verujem da ću se brzo uključiti u ekipu. Pred nama su važne utakmice i moja želja je da svojim iskustvom i igrom što više pomognem ekipi", rekao je Ivović, prenela je Slovenačka novinska agencija (STA). Ivović, koji je nastupao za Srbiju na nedavnom Evropskom prvenstvu, u Ljubljanu dolazi kako bi pomogao ekipi usled problema sa povredama. Klub iz… »
Kolaković doveo srpskog reprezentativca! Ivović pojačao ACH: Verujem u velike uspehe
Dnevnik pre 16 sati
Ivović je sa ACH-om potpisao ugovor do sredine decembra. On je naveo da je poznaje većinu saigrača, kao i trenera Igora Kolakovića. – Drago mi je što dolazim u ACH Ljubljanu. To je klub sa bogatom tradicijom i dobro sam upoznat sa njegovim ambicijama. Pred nama su važne utakmice i želim da svojim iskustvom i igrom pomognem ekipi koliko god je to moguće. Verujem da imamo kvalitetan sastav, sposoban da napreduje iz dana u dan i postigne velike uspehe. Radujem se ovom… »
Ivović u Ljubljani kod bivšeg selektora
Sport klub pre 18 sati
Slovenački gigant je, posle povrede Tinea Urnauta morao da pronađe zamenu na poziciji primača, pa je izbor pao na dugogodišnjeg srpskog reprezentativcu, koji je prošle sezone ostavio odličan utisak u Turskoj. Ivović će, do sredine decembra, značajno pomoći ekipi koju sa klupe vodi Igor Kolaković, i to u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje kreću početkom novembra, gostovanjem ACH Voleja ili u Holandiji (Orion Detinhem), ili u Makedoniji (Štip). U ovom trenutku… »
Vesti dana »
Nastavlja se Miholjsko leto: Evo kakvo vreme najavljuju meteorolozi
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Željko Drčelić: Teško je i bolno, ali se crta povlači na kraju i navijači Zvezde to znaju.
Mondo pre 22 minutajoš 22 povezane
Strašan napad na Kijev: Među poginulima i jedno dete, oglasio se gradonačelnik Kličko
Telegraf pre 3 minutajoš 9 povezanih
Kuva na Bliskom istoku: Iran na nogama zbog poteza Netanjahua, poslali hitno upozorenje ovoj zemlji
Večernje novosti pre 28 minutajoš 7 povezanih
Američka vojska je upravo napustila Irak: Posle dve decenije ostavila pustoš, svet u strahu od ovog scenarija
Mondo pre 3 minutajoš 1 povezana