Povezane vesti

"Ostala sam zarobljena u Cirihu": Kaća Grujić otkrila kroz kakvu dramu je prošla

"Ostala sam zarobljena u Cirihu": Kaća Grujić otkrila kroz kakvu dramu je prošla

Nova pre 24 sata
Naime, njoj je let otkazan, zbog čega je morala ceo dan da ostane u Cirihu. "Juče su mi bili otkazani letovi za Beograd, ostala sam zarobljena u Cirihu i dobro sam danas ovde normalna. Nisam znala šta da radim celi dan, popila sam jedno pivo, nisam mogla da idem u šoping jer nedeljom ne radi. Neplanirani šoping me najviše košta, ode kartica. Da imam milion evra, ja bih milion potrošila. Takve su žene kada im se nešto svidi", rekla je ona za "Blic". Oktila je i šta… »
DRAMA KATARINE GRUJIĆ NA AERODROMU Pevačica zarobljena u Švajcarskoj, otkrila kako je prekratila vreme: „Pila sam pivo…“…

DRAMA KATARINE GRUJIĆ NA AERODROMU Pevačica zarobljena u Švajcarskoj, otkrila kako je prekratila vreme: „Pila sam pivo…“…

Svet & Skandal pre 15 sati
Ona je blistala u beloj dugačkoj haljini, te niko nije ni pretpostavio kroz kakvu je agoniju prošla prethodnog dana. Katarina nam je otkrila da joj je let bio otkazan zbog čega je morala da provede celi dan u Cirihu. – Juče su mi bili otkazani letovi za Beograd, ostala sam zarobljena u Cirihu i dobro sam danas ovde normalna. Nisam znala šta da radim celi dan, popila sam jedno pivo, nisam mogla da idem u šoping jer nedeljom ne radi. Neplanirani šoping me najviše… »

Vesti dana »