Povezane vesti
Irfan Mensur o podelama pred FEST: "Crveni tepih neće biti prazan, biće dva do tri glumca"
Nova pre 5 sati
Kao razlozi za potencijalni „brodolom“ na crvenom tepihu pominjalo se gotovo sve – od mogućeg bojkota dela filmske zajednice, koji FEST vidi kao još jednu u nizu kulturnih manifestacija koje je aktuelna vlast stavila pod svoju kontrolu, preko toga da je Zafranovićev film podržan državnim sredstvima i tvrdnji da vlast njegovu promociju koristi za političke poene, do najnovijih napisa da hrvatski glumci neće doći na premijeru zbog pretnji ultradesničara, a da će se… »
Leon Lučev za Danas: Niko mi nije pretio zbog „Zlatnog reza 42“, podržavam kolege koje bojkotuju FEST
Danas pre 13 sati
Povodom napisa u medijima da glumci iz Hrvatske koji su učestvovali u filmu Lordana Zafranovića „Zlatni rez 42 (Djeca Kozare)“ neće doći na beogradsku premijeru zbog pretnji ultradesničara, kao i tvrdnji da će se njihove kolege iz Srbije solidarisati sa njima i takođe izostati sa premijere, glumac Leon Lučev kazao je za Danas da njemu niko nije pretio, a da na premijeru neće doći zbog ranije dogovorenih obaveza. „Nitko mi nije prijetio. Razlog mog nedolaska su… »
Rene Bitorajac za Danas: Niko mi nije pretio, hrvatski glumci ne žele da učestvuju u političkoj propagandi
Danas pre 13 sati
Povodom napisa u medijima da glumci iz Hrvatske koji su učestvovali u filmu Lordana Zafranovića „Zlatni rez 42 (Djeca Kozare)“ neće doći na beogradsku premijeru zbog pretnji ultradesničara, kao i tvrdnji da će se sa njima solidarisati njihove kolege iz Srbije, glumac Rene Bitorajac za Danas kaže da te informacije nisu tačne. „Apsolutno je netočan podatak da mi je bilo tko prijetio kao i da će se srpski glumci s nama iz nekog razloga solidarizirati! Mislim da srpski… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 24 minutajoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane