Povezane vesti

"Sina nerviram, a ćerka mi sve priča" Milan Kalinić progovorio o deci: "Umem da kaznim, da poludim!"

"Sina nerviram, a ćerka mi sve priča" Milan Kalinić progovorio o deci: "Umem da kaznim, da poludim!"

Telegraf pre 14 sati
Posebno se osvrnuo na poverenje koje ima sa ćerkom, ali i na period puberteta kroz koji trenutno prolazi njegov sin. Kalinić je otkrio i da je ovog leta napravio nešto što nije godinama - nakon odmora sa decom u Rovinju, otišao je sam na dvonedeljno krstarenje grčkim ostrvima. - Išao sam prvo s decom u Rovinj, a posle toga sam na dvonedeljno krstarenje grčkim ostrvima. I, što je interesantno, ne računajući poslovna putovanja, prvi put sam negde otišao sam, bez… »
"Sina nerviram, a ćerka mi sve priča i veruje mi" Milan Kalinić progovorio o vaspitanju Tee i Vuka: "Umem da kaznim, da…

"Sina nerviram, a ćerka mi sve priča i veruje mi" Milan Kalinić progovorio o vaspitanju Tee i Vuka: "Umem da kaznim, da…

Blic pre 14 sati
Kaže da je strog kad treba, ali da deca razumeju da to radi iz ljubavi, a ne iz neke strogoće bez razloga. Voditelj Milan Kalinić u iskrenom razgovoru osvrnuo se na odnos sa ćerkom Teom i sinom Vukom, roditeljske izazove, kao i na lične osobine i komentare sa kojima se susreće u javnosti. Nakon letnjih putovanja na kojima je boravio sa decom u Rovinju, Kalinić je po prvi put posle 15 godina otišao sam na dvonedeljno krstarenje grčkim ostrvima. - Išao sam prvo s… »

Vesti dana »