Povezane vesti
I dalje redovi za pomoć od 6.000 dinara u Kragujevcu - gužve ne jenjavaju
N1 Info pre 5 sati
Prema rečima građana sa kojima je razgovarao reporter FoNeta, glavni razlog višečasovnog čekanja u redu je nezavidna finansijska situacija u kojoj se nalazi ogromna većina kragujevačkih porodica. "Supruga i ja radimo u privatnom sektoru - ona u trgovini, a ja u transportu. Imamo dvoje dece školskog uzrasta i sa ukupnom zaradom od 187.000 dinara stalno smo u minusu i svaki dinar nam je veliki kao kuća", rekao je D. M. i dodao da je "sreća u nesreći" to što su im… »
I dalje redovi za pomoć od 6.000 dinara u Kragujevcu – gužve ne jenjavaju
Glas Šumadije pre 5 sati
Prema rečima građana sa kojima je razgovarao reporter FoNeta, glavni razlog višečasovnog čekanja u redu je nezavidna finansijska situacija u kojoj se nalazi ogromna većina kragujevačkih porodica. „Supruga i ja radimo u privatnom sektoru – ona u trgovini, a ja u transportu. Imamo dvoje dece školskog uzrasta i sa ukupnom zaradom od 187.000 dinara stalno smo u minusu i svaki dinar nam je veliki kao kuća“, rekao je D. M. i dodao da je „sreća u nesreći“ to što su im… »
Vesti dana »
Sastali se Putin i Dodik: Putin poželeo uspeh vladajućoj koaliciji u Srpskoj na predstojećim izorima, Dodik pozdravio politiku Rusije
Večernje novosti pre 23 minutajoš 25 povezanih
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 180 povezanih
U Srbiji se razvija projekat za 4,67 tona zlata godišnje. Australijska kompanija otvara rudnik na Rogozni, ima i bakra (video)
Dnevnik pre 2 satajoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
N1 Info pre 5 satijoš 13 povezanih
Hitno upozorenje EPS-a za građane: Šalju se lažni računi za struju na sumnjive mejlove
Nova pre 2 satajoš 23 povezane