Povezane vesti

(Foto) "Danas je moj gospodin odlučio da spava ovako" Jelena Đoković podelila zanimljiv trenutak iz porodičnog doma

(Foto) "Danas je moj gospodin odlučio da spava ovako" Jelena Đoković podelila zanimljiv trenutak iz porodičnog doma

Blic pre 14 sati
Uz sliku je napisala duhovit opis trenutka kada njen ljubimac spava. Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je podelila i jedan trenutak iz doma. Jelena Đoković je, naime, podelila fotografiju iz porodičnog doma i uslikala svog ljubimca dok je odmarao. Jelena je zabeležila trenutak i odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. - Danas moj gospodin odlučio da spava ovako… »
"Moj gospodin je danas odlučio da spava ovako", Jelena Đoković objavila fotografiju iz porodičnog doma

"Moj gospodin je danas odlučio da spava ovako", Jelena Đoković objavila fotografiju iz porodičnog doma

Telegraf pre 13 sati
Supruga Novaka Đokovića zabeležila je svog ljubimca dok je odmarao u neobičnom položaju, a prizor joj je očigledno bio toliko simpatičan da je odlučila da ga podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. - Danas moj gospodin odlučio da spava ovako - napisala je Jelena uz fotografiju, dodavši i nekoliko emotikona. "Da ne zaboravim da čitam i na srpskom" Jelena je nedavno pažnju privukla i objavom o knjizi koju je ovog leta nosila sa sobom na putovanjima. S obzirom na… »

Vesti dana »