Povezane vesti
"Ne stajem ni na čiju stranu ako nešto nije u redu", Ljuba Pantović se oglasila nakon tvrdnji da je njena unuka žrtva…
Blic pre 2 sata
Po Ljubinim rečima, sukob je započela druga devojčica Ljuba Pantović oglasila se nakon vesti da je njena unuka Magdalena pretrpela vršnjačko nasilje. Aleksandra je iznela tvrdnje da je njena naslednica pretučena od strane drugarice, a sada je Ljuba iznela svoja saznanja o celokupnoj situaciji. Ljuba je rekla da se čula sa ćerkom koja ju je uputila u celu situaciju. - Što se tiče današnjeg događaja sa Magdalenom, Aleksandra me zvala i ispričala mi šta se desilo. Svi… »
"Treba da nauči sa kim sme da se kači": Nakon vesti da su joj prebili unuku, Ljuba Pantović iznela radikalan stav
Mondo pre 2 sata
Kako je navela, sve je počelo od nastavnice koju naziva rijaliti fanom, a kasnije se situacija samo pogoršavala. Pogledajte objave Aleksandre Subotić: Tim povodom oglasila se njena majka, Ljuba Pantović. "Što se tiče današnjeg događaja sa Magdalenom, Aleksandra me zvala i ispričala mi šta se desilo. Svi znaju da sam ja realna i da ne stajem ni na čiju stranu ako nešto nije u redu. Probala sam i Aleksandri da objasnim da su dečje tuče sastavni deo odrastanja i… »
"Jako je ružno..." Ljuba Pantović nakon tvrdnji da joj je unuka pretučena: "Ne stajem ni na čiju stranu"
Telegraf pre 2 sata
Ljuba je otkrila da ju je Aleksandra pozvala i ispričala joj šta se dogodilo, a zatim iznela svoj stav o celoj situaciji. Kako ističe, ne želi da staje ni na čiju stranu ukoliko smatra da nešto nije u redu, a smatra da iz ovog događaja Magdalena treba da izvuče pouku. - Što se tiče današnjeg događaja sa Magdalenom, Aleksandra me zvala i ispričala mi šta se desilo. Svi znaju da sam ja realna i da ne stajem ni na čiju stranu ako nešto nije u redu. Probala sam i… »
HITNO OGLAŠAVANJE LJUBE PANTOVIĆ POSLE TUČE! TREBA DA BUDU KAŽNJENE! To je ružno!
Svet & Skandal pre 2 sata
Bivša rijaliti učesnica i šampionka u kik-boksu bez ulepšavanja je prokomentarisala celokupno dešavanje i otkrila šta je poručila svojoj ćerki Aleksandri. „Što se tiče današnjeg događaja sa Magdalenom, Aleksandra me je zvala i ispričala mi šta se desilo. Svi znaju da sam ja realna i da ne stajem ni na čiju stranu ako nešto nije u redu. Probala sam i Aleksandri da objasnim da su dečje tuče sastavni deo odrastanja i nekako ‘normalna stvar’. Ono što je važno jeste… »
"To je uradila devojčica! Želim da..." Aleksandra Subotić za Telegraf nakon što joj je ćerka prebijena u školi
Telegraf pre 3 sata
Aleksandra je vidno potresena, a na ivici suza je govorila o stanju ćerke i razlogu zbog kog je odlučila da slučaj iznese u javnost. Kako je istakla, dete je uznemireno zbog svega što se dogodilo, a ona se nada da će škola adekvatno reagovati. - Dete je uznemireno, burno je reagovala, krivo joj je zbog toga što se desilo. Ne znam šta da kažem, jako je ružno to što se desilo. Okačila sam to na društvene mreže samo iz razloga da zaštitim svoje dete. Nadam se da će… »
"Moje dete je pretučeno" Aleksandra Subotić objavila potresne slike ćerke, na licu i vratu ogrebotine
Telegraf pre 4 sati
Aleksandra je objavila nekoliko fotografija na kojima se vide ogrebotine, crvenilo i otoci na licu i vratu ćerke, a uz fotografije je iznela optužbe na račun škole i nastavnog kadra. Na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se lice deteta sa vidljivim tragovima i otocima, a Aleksandra je uz nju napisala: - Da li je normalno da dete od 12 godina pošaljete u školu: Zdravo, pravo i normalno, a ono vam se vrati unakaženo... Ubrzo nakon toga objavila je još jedan kadar na… »
"Upućene smo kod hirurga", Aleksandra Subotić otkrila u kakvom je stanju njena ćerka: Tvrdi da trpi vršnjačko nasilje
Blic pre 2 sata
Ona kaže da je vidno potresena zbog cele situacije Aleksandra kaže da je i Magdalena jako uznemirena i da se sada čekaju dalji koraci. - Dete je uznemireno, burno je reagovala, krivo joj je zbog toga što se desilo. Ne znam šta da kažem, jako je ružno to što se desilo. Okačila sam to na društvene mreže samo iz razloga da zaštitim svoje dete. Nadam se da će škola adekvatno reagovati, ne želim da širim priču. Samo želim da moje dete bezbedno ide u školu. Dete je… »
"Dete mi je prebijeno": Aleksandra Subotić objavila jezive fotografije ćerke Magdalene (foto)
Mondo pre 4 sati
Naime, Aleksandra je objavila fotografije na kojima se vidi njena ćerka Magdalena sa ogrebotinama na licu i vratu, a nekadašnja učesnica rijalitija tvrdi da je njena ćerka trpela nasilje u školi i prošle godine, a da se ove samo nastavilo. "Da li je normalno da dete od 12 godina pošaljete u školu zdravo, pravo i normalno, a ono vam se vrati unakaženo", napisala je u prvoj objavi. Pogledajte objave Aleksandre Subotić: Subotićeva tvrdi da je njenu ćerku Magdalenu… »
Vesti dana »
Vladimir Putin sa Dodikom i Minićem: Bratski odnosi Rusije i Republike Srpske
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Odbornici Kreni-promeni polomljeni nos i vilica: Šapić ostavku nije ponudio, ali se izvinio Vučiću zbog incidenta
N1 Info pre 18 minutajoš 180 povezanih
EPS upozorio da građanima stižu poruke o lažnim računima za struju
Jugmedia pre 2 satajoš 23 povezane