Povezane vesti
Od zabranjenog očevog „fiće“ do maslinastog ljubimca koji nema cenu
RTS pre 21 sat
Dok su mnogi njegovi drugari sanjali o „ferariju“, „poršeu“ ili „lamborginiju“, Vladimir Tošić želeo je nešto drugo. Očevog „fiću“, kojeg su mu branili. „Prvi automobil je bio očev automobil, i uvek je bio zabranjen za vožnju nas tinejdžera. Tako da kasnije, kada sam već skupio novac da mogu da kupim svoj automobil i da ga restauriram, to sam krijući uradio, nisu znali ni supruga ni roditelji, niko... Već sam ga samo restauriranog dovezao kući“, objašnjava… »
Za jedan deo dao duplu cenu samo da ne stane na putu: Vladimirov "fića" je zvezda ulica i nije na prodaju: "Kupio sam ga…
Blic pre 13 sati
Prvog "fiću" je kupio u tajnosti i dovezao ga kući potpuno sređenog, što je ispunilo njegovu životnu želju Ljubav prema automobilima prenosi na ćerku, za koju već priprema crvenog "fiću" kao poseban poklon Dok su njegovi vršnjaci maštali o skupocenim sportskim automobilima, Vladimir Tošić želeo je samo jedan - očevog "fiću", koji mu nisu davali da vozi. Godinama kasnije ispunio je san, a ljubav prema starim "Zastavinim" modelima pretvorio u strast koja se prenosi… »
Vesti dana »
Jutro sveže, tokom dana sunčano i toplo: Najviša dnevna do 26 °C
Telegraf pre 54 minutajoš 6 povezanih
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Koliki je kurs evra danas u Srbiji: Ovo su vrednosti po kojim menjačnice prodaju valute
Mondo pre 39 minutajoš 1 povezana