Povezane vesti

Minhen nije želeo Srbiju tokom Oktoberfesta: Dupli rizik u gradu

Minhen nije želeo Srbiju tokom Oktoberfesta: Dupli rizik u gradu

Sport klub pre 12 sati
Kako prenosi nemački „Die Welt“, gradske vlasti nisu bile zadovoljne odlukom da Minhen bude domaćin utakmice sa Srbijom upravo u ovom periodu. Razlog je pre svega bezbednosne prirode. Oktoberfest već zahteva angažovanje velikog broja policajaca i drugih službi, a dolazak fudbalskih navijača predstavlja dodatno opterećenje za grad. Prema pisanju nemačkih medija, predstavnici Minhena čak su naveli da bi im više odgovaralo da je duel Nemačke i Srbije odigran u nekom… »
Minhen na nogama zbog Srba

Minhen na nogama zbog Srba

Sputnik pre 9 sati
Kako prenosi nemački „Die Welt“, gradske vlasti nisu bile oduševljene odlukom da upravo Minhen bude domaćin duela sa Srbijom u ovom terminu. Razlog je pre svega bezbednosne prirode. Oktoberfest sam po sebi zahteva angažovanje velikog broja policajaca, dok će fudbalska utakmica i dolazak navijača predstavljati dodatno opterećenje. Prema navodima nemačkih medija, predstavnici Minhena čak su istakli da bi im više odgovaralo da je utakmica Nemačke i Srbije dodeljena… »
Defanzivac Srbije izričit pred Nemačku: Moramo da vratimo naš inat...

Defanzivac Srbije izričit pred Nemačku: Moramo da vratimo naš inat...

Kurir pre 12 sati
Skoro godinu dana bez takmičarskog ritma i utakmica, sa mnogo teških momenata. Zato mi je jako drago što sam ponovo ovde i što mogu da se takmičim na najvišem nivou", rekao je Babić za sajt FSS. Meč sa Holandijom za njega je imao posebnu težinu "To mi je bila tek druga ili treća utakmica u kojoj sam odigrao svih 90 minuta. Hvatao sam ritam u Spartaku, a kada je preko puta Holandija, nije lako igrati u takvom intenzitetu. Naravno da ostaje žal za rezultatom". Babić… »
Babić pred Nemačku: Moramo da vratimo naš inat, najvažniji su glava i karakter

Babić pred Nemačku: Moramo da vratimo naš inat, najvažniji su glava i karakter

Sputnik pre 9 sati
Babić se nedavno vratio na teren posle više od devet meseci pauze zbog povrede kolena, a u porazu od Holandije (1:2) proveo je svih 90 minuta na terenu. „Skoro godinu dana bez takmičarskog ritma i utakmica, sa mnogo teških momenata. Zato mi je jako drago što sam ponovo ovde i što mogu da se takmičim na najvišem nivou“, rekao je Babić. Defanzivac moskovskog Spartaka priznaje da mu posle duge pauze nije bilo jednostavno da odmah odgovori zahtevima utakmice protiv… »
Babić se raduje meču protiv Nemačke: Za Srbiju je dobro da se odmeri s najboljima

Babić se raduje meču protiv Nemačke: Za Srbiju je dobro da se odmeri s najboljima

RTS pre 11 sati
Fudbaleri Srbije će u četvrtak gostovati Nemačkoj u Minhenu u trećem kolu Lige nacija, a Srđan Babić je na nedavnom meču protiv Holandije bio u startnoj postavi. "Svaki trenutak proveden ovde me dodatno ispunjava. Volim svoju zemlju, volim ovaj grb, volim himnu i volim da budem sa ovim momcima", izjavio je Babić, preneo je zvanični sajt FSS. Štoper Spartaka iz Moskve vratio se u reprezentaciju posle više od devet meseci pauze zbog povrede kolena. U junu je ponovo… »
”Volim svoju zemlju, volim ovaj grb, volim himnu” Babić: Ne pravim razliku između utakmica, svaka mi je važna

”Volim svoju zemlju, volim ovaj grb, volim himnu” Babić: Ne pravim razliku između utakmica, svaka mi je važna

Dnevnik pre 12 sati
Babić se u junu vratio na teren pošto je pauzirao više od devet meseci zbog povrede kolena. On je pre dva dana odigrao svih 90 minuta za selekciju Srbije na meču drugog kola Lige nacija protiv Holandije (1:2). "Skoro godinu dana bez takmičarskog ritma i utakmica, sa mnogo teških momenata. Zato mi je jako drago što sam ponovo ovde i što mogu da se takmičim na najvišem nivou", izjavio je Babić, preneo je zvanični sajt FSS. On se osvrnuo na meč sa Holandijom. "To mi… »
Srđan Babić: Želimo taj iskorak i plasman na EURO 2028

Srđan Babić: Želimo taj iskorak i plasman na EURO 2028

Večernje novosti pre 13 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Pre nepune tri godine, 19. novembra 2023, njegov gol protiv Bugarske u Leskovcu odveo je Srbiju na Evropsko prvenstvo. Sada se Srđan Babić sa „orlovima“ ponovo sprema za put u Nemačku, ovoga puta na megdan jednoj od najboljih selekcija Starog kontinenta. Iza defanzivca Srbije je verovatno najteži period u karijeri. Teška povreda, operacija i devet meseci borbe za povratak na teren. Sada je ponovo u punom takmičarskom ritmu. Vedar,… »
Babić: "Moramo da vratimo naš inat" VIDEO

Babić: "Moramo da vratimo naš inat" VIDEO

B92 pre 13 sati
Defanzivac je protiv Holandije odigrao svih 90 minuta, a pred duel sa Nemačkom ističe koliko mu znači što je ponovo na najvišem nivou. "Stvarno je bio težak period. Skoro godinu dana bez takmičarskog ritma i utakmica, sa mnogo teških momenata. Zato mi je jako drago što sam ponovo ovde i što mogu da se takmičim na najvišem nivou", rekao je Babić za sajt FSS. Meč sa Holandijom za njega je imao posebnu težinu. "To mi je bila tek druga ili treća utakmica u kojoj sam… »
Srbija bez navijača protiv Nemačke: UEFA kaznila Orlove, gostujući sektor u Minhenu ostaje prazan!

Srbija bez navijača protiv Nemačke: UEFA kaznila Orlove, gostujući sektor u Minhenu ostaje prazan!

Hot sport pre 15 sati
Za utakmicu protiv Nemačke, koja je zakazana za četvrtak, 1. oktobar, od 20.45 časova na Alijanc areni u Minhenu, gostujući sektor namenjen pristalicama Orlova ostaće prazan zbog ranije izrečene kazne UEFA. Nemački mediji podsetili su na sankciju uoči predstojećeg susreta, uz informaciju da Fudbalski savez Srbije nije dobio kontingent ulaznica koji bi mogao da distribuira svojim navijačima. To znači da Orlovi na velikom gostovanju u Minhenu neće imati organizovanu… »

Vesti dana »