Povezane vesti
Niš ulaže u poljoprivredu: Poljoprivrednik iz Oreovca dobio dva miliona za novi traktor
B92 pre 19 sati
Grad Niš ove godine za podsticaje poljoprivredi izdvaja blizu 100 miliona dinara, gotovo duplo više nego prošle godine, a jedan od korisnika podrške je Bojan Damjanović iz Oreovca, koji je za kupovinu novog traktora dobio dva miliona dinara. Novi traktor u domaćinstvu Damjanovića četvrti je koji je uz pomoć gradskih podsticaja nabavljen u ovom niškom selu. Iako je porodica već imala dve mašine, njihova starost i obim posla bili su razlog da Damjanović konkuriše za… »
Blizu 100 miliona za podsticaje niškim poljoprivrednicima: Bojan iz Oreovca uz pomoć Grada kupio novi traktor
Glas juga pre 19 sati
Iako je porodica već imala dva traktora, Bojan kaže da su mašine stare, a posla mnogo. U domaćinstvu žive četiri generacije i, kako kaže, svi su uključeni u poljoprivrednu proizvodnju. „Dosta radim i bio mi je potreban. U selu možda imam i najviše zemlje, a ako ne, tu sam u klasi. Nas je desetoro u familiji, u porodici četiri generacije i mora da se radi. Svi smo ovde na seoskom domaćinstvu i svi radimo tu“, kaže Damjanović. Damjanović kaže da ni procedura za… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i bez padavina, najtoplije do 26,3 stepena
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih
Odbornica Kreni-Promeni nakon iskaza u policiji o Šapićevom napadu: Teško je i fizički, i mentalno, i porodično
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Detalji drame na letu Flydubai: Pilot izbo kolegu nožem, avion padao 5.000 metara za dva minuta, putnici sprečili masakr
Euronews pre 12 minutajoš 26 povezanih
Ukroenergo: Kijev i pet ukrajinskih oblasti ostali bez struje nakon ruskih napada
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
OFAK danas odlučuje o produžetku licence NIS-u: Ekonomista ne veruje u postizanje dogovora Mađara i Rusa
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih