Povezane vesti
Subotica dobila prve hibridne taksije: Tiša vožnja i manje zagađenja
RTV pre 16 sati
Odnedavno su na putevima najsavremenija hibridna vozila "eTaxi Subotica". Putnik ih poziva putem aplikacije, a očitavanjem QR koda u svakom trenutku može da prati lokaciju i putanju taksija. "Pogonska goriva hibrida su benzin ili gas, a baterija se sama puni strujom tokom vožnje. Hibrid je toliko tih da čak ni ja ponekad ne znam da li stojim ili vozim", uz osmeh priča Zorica Nikolić, taksistkinja "eTaxi Subotica". Ova taksistkinja, koja ima šestogodišnje iskustvo u… »
Subotica dobila prve hibridne taksije: Tiši su, troše manje i sami pune bateriju
B92 pre 10 sati
Subotica je dobila prve taksije na hibridni pogon, koji sami pune bateriju električnom energijom tokom vožnje na benzin ili gas. Iz Centra za ekologiju i održivi razvoj Subotice smatraju da će to unaprediti javni prevoz i doprineti smanjenju buke i zagađenja vazduha. Odnedavno su na putevima najsavremenija hibridna vozila "eTaxi Subotica". Putnik ih poziva putem aplikacije, a očitavanjem QR koda u svakom trenutku može da prati lokaciju i putanju taksija. "Pogonska… »
Vesti dana »
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 7 satijoš 2 povezane