Povezane vesti
Policija zaustavila Mimu Karadžića dok je vozio dve žene: "Njih dve sede jedna drugoj u krilu"
Telegraf pre 18 sati
Mima je tada vozio Smart, a situacija je postala posebno zanimljiva kada je patrola primetila da se dve žene nalaze na jednom sedištu. - Pre neko veče sam u Smartu, pošto to vozim po gradu, vozio dve moje koleginice. Vozim, njih dve jedna drugoj u krilu i zaustavlja nas policija - prisetio se ranije za medije Mima. Kada je policajac prišao automobilu i video prizor, obratio se glumcu: - Mima, dve dame na jednom sedištu. Karadžić se nije mnogo pravdao, već je kroz… »
Policija zaustavila mimu Karadžića: Glumac sa dve žene, nije znao šta ga je snašlo tada: "Jedna drugoj sede u krilu"
Blic pre 18 sati
Glumac je jednom prilikom istakao da su muškarci kao vino, neki postaju sirće a neki godinama su sve bolji i kvalitetniji Crnogorski glumac Mima Karadžić našao se u nesvakidašnjoj i komičnoj situaciji kada ga je tokom gradske vožnje zaustavila saobraćajna policija. On je ranije za medije otkrio šta ga je snašlo kada su sa njim u automobilu bile dve žene. "Pre neko veče sam u Smartu, pošto to vozim po gradu, vozio dve moje koleginice. Vozim, njih dve jedna drugoj u… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i bez padavina, najtoplije do 26,3 stepena
Pravo u centar pre 2 satajoš 25 povezanih
Tatjana Mićić daje izjavu u policiji: Koliko bi skandal Aleksandra Šapića mogao da košta vlast?
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih
Kopilot pokušao da sruši avion, sevali i noževi: Detalji drame na letu iz Dubaija, pojavili se jezivi snimci
Mondo pre 2 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo odbrane Rusije: Masovni napad na Kijev, pogođeni komunikacioni centri i energetska postrojenja
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 20 povezanih
Putniković: Očekujem produženje licence za NIS, imamo rezerve za tri meseca
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih