Povezane vesti

Svi u teretani gledaju šta Veljko i Bogdana rade: Ražnatović diže suprugu zajedno sa tegovima, a ona nakon tri porođaja kao…

Svi u teretani gledaju šta Veljko i Bogdana rade: Ražnatović diže suprugu zajedno sa tegovima, a ona nakon tri porođaja kao…

Blic pre 18 sati
Veljko je otkrio da je zbog ozbiljne povrede kičme, diskus hernije, morao otići u Rusiju na rehabilitaciju. Bokser Veljko Ražnatović kako bi bio u formi redovno trenira, a sada je podelio video snimak iz teretane kojim je napravio buru na mrežama. Ovoga puta mu se u teretani pridružila supruga Bogdana, te su pokazali deo zajedničkog treninga. Veljko je dizao tegove dok je njegova supruga Bogdana sedela na šipki. Pored njegove snage do izražaja je došla i Bogdanina… »
Bogdana sela na tegove, Veljko je podiže: Ona u helankama pokazala brutalno telo, Ražnatović mišiće

Bogdana sela na tegove, Veljko je podiže: Ona u helankama pokazala brutalno telo, Ražnatović mišiće

Telegraf pre 18 sati
S njim, kako se može zaključiti trenira i suprugra koja održava svoje telo u top formi, a sada su pokazali pokazali deo zajedničkog treninga. Veljko je dizao tegove dok je njegova supruga Bogdana sedela na šipki. Pored njegove snage do izražaja je došla i Bogdanina figura koja je nakon tri porođaja uspela da dovede liniju do savršenstva. Veljko je tek nedavno otkrio zbog čega je otiša u Rusiju i objasnio da se tamo oporavljao od povrede kičme. - Povreda me je… »

Vesti dana »

Sunčano i toplo, temperatura do 26 stepeni

Sunčano i toplo, temperatura do 26 stepeni

RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 25 povezanih
Nisam ja, majke mi

Nisam ja, majke mi

Radar pre 39 minutajoš 21 povezana
"Sprečen novi 11. septembar"

"Sprečen novi 11. septembar"

B92 pre 15 minutajoš 33 povezane