Povezane vesti
"Dom nije tamo gde si rođen, već gde svi tvoji pokušaji bekstva prestaju" Maca o selidbi i novom životu: Budim se bez…
Kurir pre 13 sati
Glumac i šoumen otkrio je kako počinje i kako se završava njegov dan u novom domu i šta je on što ga čini srećnim. - Novost je da više nisam Sremac, već Istrijan. Da ne bih iščekivao dan kada ću krenuti na more, odlučio sam da bacim sidro u Istri, preko puta Briona. Dom nije mesto gde si rođen, već gde svi tvoji pokušaji bekstva prestaju. Verujem da je ovo konačna destinacija. Volim more, ljudi su divni, Italija je blizu, Italijane obožavam – imaju stila, ukusa,… »
Maca napustio Srbiju, sa decom i ženom otišao u Hrvatsku, sad progovorio o porodici: "Da šetam sa bepčetom"
Telegraf pre 12 sati
Želeo je promenu, a nakon što se odselio, progovorio je o životu i porodici. Oni su se odlučili da život nastave pored mora, u Istri. - Novost je da više nisam Sremac, već Istrijan. Da ne bih iščekivao dan kada ću krenuti na more, odlučio sam da bacim sidro u Istri, preko puta Briona. Dom nije mesto gde si rođen, već gde svi tvoji pokušaji bekstva prestaju. Verujem da je ovo konačna destinacija. Volim more, ljudi su divni, Italija je blizu, Italijane obožavam –… »
"Verujem da je ovo konačna destinacija": Maca se sa ženom preselio u Hrvatsku, ovako mu izgled život: "Budim se bez…
Blic pre 12 sati
On je tada ispričao kako izgleda njegov život u inostranstvu. Maca sa porodicom živi u Istri, a kaže da mu život na moru veoma prija. - Novost je da više nisam Sremac, već Istrijan. Da ne bih iščekivao dan kada ću krenuti na more, odlučio sam da bacim sidro u Istri, preko puta Briona. Dom nije mesto gde si rođen, već gde svi tvoji pokušaji bekstva prestaju. Verujem da je ovo konačna destinacija. Volim more, ljudi su divni, Italija je blizu, Italijane obožavam –… »
Vesti dana »
Vreme danas: Sveže jutro, a tokom dana sunčano i do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 20 povezanih
UŽIVO Rat u Ukrajini: U napadu na Kijev dve osobe poginule, četiri povređene
Euronews pre 33 minutajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Euronews pre 18 minutajoš 7 povezanih
Američka vojska je upravo napustila Irak: Posle dve decenije ostavila pustoš, svet u strahu od ovog scenarija
Mondo pre 3 minutajoš 1 povezana