Povezane vesti
Anđela Veštica osuđena, počela da služi kaznu: Ovo su detalji, ona se oglasila: "Imam nanogicu"
Telegraf pre 9 sati
Naime, Anđela je privukla veliku pažnju nakon što je na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj se vidi uređaj pričvršćen za njen članak, koji je na prvi pogled podsećao na elektronsku nanogicu. Anđela se nakon svega oglasila i potvrdila da je u kućnom pritovoru, ali nije želela da otkriva zbog čega. - Nisam baš voljna da pričam o tome, ali istina je, imam nanogicu. Razlog vam neću reći. U kućnom pritvoru sam i odlično mi je. Ja sam uvek sama. Gledam… »
Osuđena Anđela Veštica: Oglasila se nakon vesti da je završila sa nanogicom
Mondo pre 1 dan
Nedugo zarim je za medije potvrdila da je osuđena na kućni pritvor, kao i da je uskoro očekuje operacija. Nakon brojnih nagađanja, Anđela Veštica se oglasila i zvanično potvrdila da je osuđena i da se nalazi u kućnom zatvoru. Iako tačan razlog presude i dalje drži u tajnosti, otkrila je kako provodi dane iza zatvorenih vrata. "Nisam baš voljna da pričam o tome, ali istina je, imam nanogicu. Razlog vam neću reći. U kućnom pritvoru sam i odlično mi je. Ja sam uvek… »
Osuđena srpska starleta Anđela počela da služi kaznu, a čeka je teška operacija: Otkrila detalje agonije kroz koju prolazi…
Blic pre 9 sati
Lekari su ustanovili da joj je pukao levi silikonski implant, uz pojavu kapsularne kontrakture, zbog čega je hitna zamena neophodna. Starleta i bivša rijaliti učesnica Anđela Veštica ponovo se našla u žiži javnosti nakon što je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju uređaja pričvršćenog za članak, koji podseća na elektronsku nanogicu. Ona je sada za medije potvrdila da je osuđena na kućni pritvor, ali i da je uskoro očekuje operacija. Nakon brojnih… »
Anđela Veštica dobila nanogicu: Pojavila se i fotografija kao dokaz (foto)
Mondo pre 1 dan
Objavila je fotografiju iz kreveta, na kojoj je u prvom planu njena istetovirana noga. Ipak, pratiocima je ubrzo za oko zapao neobičan uređaj pričvršćen oko njenog članka, koji na prvi pogled podseća na elektronsku nanogicu. Na fotografiji se jasno vide kaiševi kojima je uređaj pričvršćen za nogu, dok Anđela fotografiše svoje noge. Brojne tetovaže dodatno su upadljive, ali je upravo detalj oko članka postao glavna tema među onima koji su videli njenu objavu. Anđela… »
Vesti dana »
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana