Povezane vesti
Jelena i Novak razmenjuju nežnosti: Podelila privatnu sliku, ona u miniću sa golim ramenima, noge u prvom planu: "Moj" (foto)
Blic pre 12 sati
Jelena je takođe pozirala sama u roze haljini na stepeništu, pokazujući opuštenost. Jelena Đoković podelila je na Instagramu niz fotografija koje su privukle pažnju njenih pratilaca, a među njima se našao i jedan romantičan trenutak sa suprugom Novakom Đokovićem. Naime, Jelena i Novak Đoković pozirali su u neobičnom ambijentu, u kamenom podzemnom prolazu. Njih dvoje su bili zagrljeni, a u jednom trenutku su razmenili i poljubac, pa je fotografija zabeležila njihovu… »
Jelena objavila fotografiju sa Novakom: Jedna reč bila dovoljna da oduševi sve
Nova pre 8 sati
Uz izuzetno emotivnu fotografiju na kojoj pozira sa Novakom, Jelena je napisala kratku, ali snažnu poruku: „Moj“ Objava je u rekordnom roku prikupila desetine hiljada lajkova i pozitivnih komentara, pokazavši još jednom veliku podršku koju Novak ima od svoje porodice dok se nalazi na dalekom istoku. Đoković se trenutno nalazi u Kini, gde se u Pekingu priprema za start turnira. Srpski as u sredu igra meč prvog kola protiv portugalskog tenisera Nuna Boržeša.… »
Jelena Đoković objavila sliku sa Novakom, on je ljubi, a ona ima jaku poruku za ceo svet
Telegraf pre 8 sati
Pored onih na kojima se nalazi upravo Jelena, jedna je posebno oduševila ceo svet. Reč je o Jeleni i Novaku i veoma emotivnoj fotografiji koja je za veoma kratko vreme skupila veliki broj lajkova i komentara. Pored nje, Jelena je ostavila kratak komentar ispod iste: - Moj - napisala je Jelena i pokazala kakva je ljubav između nje i Novaka. GDE JE TRENUTNO NOVAK ĐOKOVIĆ Novak Đoković se nalazi u Kini, u Pekingu, gde će u sredu igrati prvi meč protiv Portugalca Nuna… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane
"Premijer cionističkog režima koji ubija decu i podstiče rat": Iran upozorio UAE na "opasne posledice" zbog posete Netanjahua
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana