Povezane vesti

Identifikovani i privedeni piromani koji su podmetnuli požar u garaži na Obilićevom vencu: Oglasio se Dačić

Identifikovani i privedeni piromani koji su podmetnuli požar u garaži na Obilićevom vencu: Oglasio se Dačić

Telegraf pre 8 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbiјe u tehničkom mandatu Ivica Dačić izјavio јe da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za istraživanje eksploziјa, požara i havariјa, identifikovali i priveli dva maloletna lica, zbog postoјanja osnova sumnje da su izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za istraživanje eksploziјa,… »
(Foto, video) Maloletnici izazvali požar u garaži na Obilićevom vencu! Oglasio se Dačić: Odmah privedeni

(Foto, video) Maloletnici izazvali požar u garaži na Obilićevom vencu! Oglasio se Dačić: Odmah privedeni

Blic pre 7 sati
Incident se dogodio 27. septembra oko 20.40 časova u Ulici Obilićev venac Saslušanje maloletnika obavljeno je u prisustvu branioca po nalogu Višeg javnog tužilaštva Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbiјe u tehničkom mandatu Ivica Dačić izјavio јe da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za istraživanje eksploziјa, požara i havariјa, identifikovali i priveli dva maloletna lica, zbog postoјanja osnova… »
MUP: Dva maloletnika privedena zbog sumnje da su zapalila zaštitnu mrežu na garaži na Obilićevom vencu

MUP: Dva maloletnika privedena zbog sumnje da su zapalila zaštitnu mrežu na garaži na Obilićevom vencu

Insajder pre 8 sati
Parking garaža Obilićev venac, foto Milica Buha/wikipedia Kako je naveo Dačić, sumnja se da su maloletnici 27. septembra oko 20.40 u Ulici Obilićev venac u Beogradu zapalili zaštitnu mrežu na garaži JKP „Parking servis“. U identifikovanju i privođenju učestvovali su pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije, odnosno Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu – Odeljenja za maloletnike, maloletnici… »
Dvojica maloletnika privedena zbog sumnje da su zapalili mrežu na garaži na Obilićevom vencu

Dvojica maloletnika privedena zbog sumnje da su zapalili mrežu na garaži na Obilićevom vencu

N1 Info pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, identifikovali su i priveli dva maloletna lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Oni se sumnjiče da su 27. septembra ove godine oko 20.40 časova u Beogradu, u Ulici Obilićev venac, zapalili zaštitnu mrežu na garaži JKP „Parking servis“. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Odeljenja za… »
Šapić o paljenju garaže na Obilićevom vencu: "Ne znam šta je motiv, ne znam šta nas čeka još ovih mesec dana"

Šapić o paljenju garaže na Obilićevom vencu: "Ne znam šta je motiv, ne znam šta nas čeka još ovih mesec dana"

Blic pre 17 sati
Šapić je izjavio da ne zna ko stoji iza paljenja garaže i da će činiti sve da spreči slične incidente Izrazio je zabrinutost zbog ugrožavanja bezbednosti, jer je požar mogao prouzrokovati veće posledice Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, osvrnuo se danas na vanrednoj pres konferenciji i o slučaju paljenja javne garaže na Obilićevom vencu, u centru Beograda. - Vidite šta se sve dešava, niko ne preza ni od čega. Ja ću vas podsetiti, pre dva dana je zapaljena… »

Vesti dana »