Povezane vesti

Trudna glumica prolazi kroz agoniju, kuću svakodnevno dezinfikuje: "Borimo se protiv glista, menatlno..."

Trudna glumica prolazi kroz agoniju, kuću svakodnevno dezinfikuje: "Borimo se protiv glista, menatlno..."

Telegraf pre 18 sati
Ovde izgledam 30 puta bolje nego uživo. Prethodnih dana se borimo protiv glista i kuća se konstantno cela dezinfikuje. Razvila sam sistem sređivanja i pranja koji je praktičan a radi posao, ali sam premorena - mentalno i fizički - napisala je ona, pa dodala: - Beba kao da namerno poprečno stoji pa mi je stomak kao kamen sve vreme, a onda ne migu od umora da zaspim uveče do 00h. Doktor kaže da smo ih uhvatile (a slučajno sasvim) na samom početku i da ce sve brzo da… »
"Borimo se protiv glista" Trudna glumica prolazi kroz agoniju: "Kuća se konstantno dezinfikuje, bile smo kod doktora"

"Borimo se protiv glista" Trudna glumica prolazi kroz agoniju: "Kuća se konstantno dezinfikuje, bile smo kod doktora"

Blic pre 19 sati
Ona je objasnila da ne spava noćima zbog obaveza oko deteta i kuće. Marina je rekla i da njeno dete ima problem sa glistama, te je otkrila kako se bore sa parazitskom infekcijom. - Ova slika nije slika pravog stanja. Ovde izgledam 30 puta bolje nego uživo. Prethodnih dana se borimo protiv glista i kuća se konstantno cela dezinfikuje. Razvila sam sistem sređivanja i pranja koji je praktičan a radi posao, ali sam premorena - mentalno i fizički. Beba kao da namerno… »

Vesti dana »