Povezane vesti
"Odustala sam od bebe" Goca odustala od borbe za potomstvo, progovorila o ćerki: "Volela bih da dobijem unuče"
Telegraf pre 14 sati
Ipak, kako je sada otkrila, od borbe za dobijanje deteta je odustala, a sada priželjkuje unuče. Goca Tržan je godinama u javnosti bila glasna podrška ženama koje prolaze kroz proces veštačke oplodnje, ali je naglasila da su je godine stigle i da je ta epizoda u njenom životu završena. - Mnogo sam pričala na temu veštačke oplodnje u javnosti, pre svega zbog žena koje ne znaju kome da se obrate i kojim putem da idu. Uvek sam htela da budem podrška, postoji na tom… »
"Odustala sam od bebe, vreme je da ljuljam unuče" Goca Tržan otvorila dušu o najvećoj životnoj borbi, pa spomenula ćerku Lenu…
Blic pre 15 sati
Goca se osvrnula i na negativne reakcije na društvenim mrežama, istakavši da su je teški životni trenuci naučili šta je zaista važno. Pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila o temama koje godinama privlače pažnju javnosti — od porodice i ćerke Lene, preko višegodišnje borbe za drugo dete i vantelesne oplodnje, pa sve do negativnih komentara na društvenim mrežama. Kako je priznala, nakon navršene 50. godine odlučila je da stavi tačku na pokušaje da ponovo postane… »
Vesti dana »
Drama na letu za Izrael: Pilot navodno izboden, avion sleteo u Saudijsku Arabiju
BBC News pre 10 minutajoš 33 povezane
Moskva upozorava na rizik direktnog sukoba zbog Kalinjingrada; NATO tvrdi da ne preti Rusiji
RTS pre 14 minutajoš 20 povezanih
Ključni dan za NIS: Srbija čeka odluku iz Vašingtona, evo šta je sada na stolu
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih