Povezane vesti

DEA ĐURĐEVIĆ otkrila zašto OGNJENA nije zvala na svadbu: U emisiji uživo nastala neprijatna situacija: "Možeš da gledaš sa…

DEA ĐURĐEVIĆ otkrila zašto OGNJENA nije zvala na svadbu: U emisiji uživo nastala neprijatna situacija: "Možeš da gledaš sa…

Blic pre 4 sati
Dea je opisala svoje venčanje kao bajkovito i emotivno, naglasivši da će ga zauvek pamtiti. Voditeljka Dea Đurđević gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou" gde je došlo do neprijatne situacije u studiju. Kako se nedavno udala, to je bila prva tema razgovora sa voditeljem koji je zamerio koleginici što ga nije pozvala na svadbu. Na samom početku Ognjen je upitao Deu kako se preziva. - Petrović, u dokumnetima Petrović, a za sve Đurđević - otkrila je. - Kažu da je… »
Ognjen isprozivao Deu Đurđević čim se vratila na Pink, zbog njenog odgovora nastao muk!

Ognjen isprozivao Deu Đurđević čim se vratila na Pink, zbog njenog odgovora nastao muk!

Telegraf pre 4 sati
Kako se nedavno udala, to je bila prva tema razgovora sa voditeljem koji je zamerio koleginici što ga nije pozvala na svadbu. Na samom početku Ognjen je upitao Deu kako se preziva. - Petrović, u dokumnetima Petrović, a za sve Đurđević - otkrila je. - Kažu da je super bilo, oni koji su bili pozvani - rekao je Ognjen. - Pošto si se ženio dva puta i nisi me zvao, možeš samo da gledaš na portalima, ali jeste bilo fantastično - odgovorila mu je Dea, a potom je Ognjen… »
"Plašila sam se kako ću sa rukom presvlačiti ćerku" Prvi intervju Dee Đurđević nakon venčanja: Progovorila o Jovani Jeremić i…

"Plašila sam se kako ću sa rukom presvlačiti ćerku" Prvi intervju Dee Đurđević nakon venčanja: Progovorila o Jovani Jeremić i…

Blic pre 5 sati
Najveću podršku pruža joj majka, a ona i suprug zajednički obavljaju sve roditeljske obaveze. Voditeljka Dea Đurđević nedavno je rekla sudbonosno "da" izabraniku sa kojim je dobila dete. Ona se na neko vreme povukla iz javnosti, a o tome kako njen život sada izgleda je progovorila za "Blic". Dea ne krije da joj je ovo najlepši životni period u kojem su joj se svi snovi ostvarili. - Bilo mi je prelepo i bajkovito, nisam sumirala utiske, još uvek nisam stigla ni da… »
"Plašila sam se kako ću sa rukom presvlačiti ćerku" Prvi intervju Dee Đurđević nakon venčanja: Imala je posebnu poruku za…

"Plašila sam se kako ću sa rukom presvlačiti ćerku" Prvi intervju Dee Đurđević nakon venčanja: Imala je posebnu poruku za…

Kurir pre 5 sati
Ona se na neko vreme povukla iz javnosti, a o tome kako njen život sada izgleda progovorila je otvoreno. Dea ne krije da joj je ovo najlepši životni period u kojem su joj se svi snovi ostvarili. - Bilo mi je prelepo i bajkovito, nisam sumirala utiske, još uvek nisam stigla ni da pogledam fotografije sa venčanja. Vraćam film stalno i sve je bilo predivno. Cilj nam je bio da izađemo sa ćerkicom, dosta ljudi nam je reklo da su se rasplakali od sreće i tog prizora.… »
Dekolte, čipka i vrtoglave štikle: Dea Đurđević prvi put u javnosti nakon venčanja, voditeljka ne skida osmeh sa lica

Dekolte, čipka i vrtoglave štikle: Dea Đurđević prvi put u javnosti nakon venčanja, voditeljka ne skida osmeh sa lica

Blic pre 6 sati
Dea je naglasila svoju vezanost za TV Pink, ističući da je tamo započela i planira da završi svoju karijeru. Voditeljka Dea Đurđević pojavila se prvi put u javnosti nakon venčanja. Ona je bila u izdanju u kakvom je retko viđamo, a osmeh nje skidala. Dea je došla u emisiji "Amidži šou" u sivim pantalonama, crvenim salonkama na visoku štiklu, a crnu košulju je raskopčala i spustila na jedno rame te se video čipkani veš. Ona je stavila nadogradnju i kosu isfenirala na… »
Dea Đurđević se vratila na Pink: Raskopčala košulju, oko grudi čipka: Otkrila detalje sa svadbe

Dea Đurđević se vratila na Pink: Raskopčala košulju, oko grudi čipka: Otkrila detalje sa svadbe

Telegraf pre 5 sati
Naime, ona je prošlog vikenda rekla sudbonsono "da" partneru Lazaru s kojim je dobila ćerku, a sada progovorila o detaljima svadbe. Dea je stigla u širokim farmerkama, crvenim salonkama na visoku štiklu, a crnu košulju je raskopčala i spustila na jedno rame te se video čipkani veš. Ognjen je odmah pitao kako se sad preziva: - Petrović, u dokumnetima Petrović, a za sve Đurđević - otkrila je. Ognjen joj je prigovorio što ga nije pozvala na svadbu, a Dea je imala… »

Vesti dana »