Povezane vesti

Jelena Slobina progovorila o svađi sa Anom Nikolić! Ovo je njena strana priče, sledi tužba?

Jelena Slobina progovorila o svađi sa Anom Nikolić! Ovo je njena strana priče, sledi tužba?

Kurir pre 4 sati
Naime, Ana je Jeleni uputila šokantne, uvredljive i preteće glasovne poruke. Jelena je sada gostujući u emisiji ''Amidži šou'' sa svojim suprugom Slobom otkrila kako se sve završilo. - Bio je nesporazum, ona mi je poslala neke poruke, jer je mislila da Rale i ja ne znam ni ja šta. Mi znamo da Rale ne bi pogledao drugu. Mi smo joj oprostili i izašli neoštećeni iz toga - rekla je Jelena. Podsetimo, nakon izbijanja skandala, Ana Nikolić je raskinula vezu sa Raletom… »
Jelena i Sloba zbog njenog sina napuštaju Srbiju, njen sin ide na operaciju: "Naumu rade..."

Jelena i Sloba zbog njenog sina napuštaju Srbiju, njen sin ide na operaciju: "Naumu rade..."

Telegraf pre 5 sati
Naime, Jelena je Amidžiću odgovarala na pitanja, pa otkrila da zbog sina Nuama kojem je dijagnostikovan autizam, večeras putuju za Tursku. Zbog nove terapije koju mora da primi njen sin, Jelena i Sloba odlaze sa njim. Voditelj je pitao kako funkcionišu kao porodica, a Jelena je istakla da imaju odličnu organizaciju, a zatim otkrila da sutra putuju za Istanbul gde će njenom sinu uraditi hiruršku intervenciju. - Posle ponoći letimo, Naumu rade fekalnu transplantaciju… »
"Jel istina da ste se posvađali?": Jelena i Sloba stigli na emisiju, pa ona šokirala otkrićem: "Bio sam..."

"Jel istina da ste se posvađali?": Jelena i Sloba stigli na emisiju, pa ona šokirala otkrićem: "Bio sam..."

Telegraf pre 5 sati
Nakon što je Sloba ušao u studio, Ognjen je odmah šokirao pitanjem: - Jel istina da ste posvađali pred emisiju - upitao je Amidžić. - Živa istina - dodala je Jelena. - Oko čega - upitao je Amidžić. Jelena je otkrila da je problem bio njen izgled, tačnije haljina. - Oko toga da mu se nije svidela moja haljina - priznala je Jelena. - Ona se posvađala, a ja sam samo bio prisutan - ipak, Sloba se nije složio sa suprugom. - Ne, pričaj samo istinu, rekli smo da ćemo… »
"Pa ljubavi, to sam ja" Jelena Radanović birala između Lune i Kije, pa sve šokirala odgovorom: Napravila od njih dve idealnu…

"Pa ljubavi, to sam ja" Jelena Radanović birala između Lune i Kije, pa sve šokirala odgovorom: Napravila od njih dve idealnu…

Blic pre 5 sati
Jelena je otkrila da njenog sina Nauma vode u Istanbul na hiruršku intervenciju. Pevač Sloba Radanović sa suprugom Jelenom gostovao je u emisiji "Amidži šou" kada je između ostalog govorio o ljubavnom trouglu u kome se našao u rijalitiju "Zadruga". Sloba je tada dospeo u centar medijske pažnje kada je pred milionima ljudi prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a sada se osvrnuo na taj skandal. Naime, Jelena je priznala da je tada gledala Slobu u rijalitiju,… »
"Jel istina da ste se posvađali?" Jelena i Sloba stigli na emisiju, pa ona iznenadila otkrićem: "Bio sam..."

"Jel istina da ste se posvađali?" Jelena i Sloba stigli na emisiju, pa ona iznenadila otkrićem: "Bio sam..."

Kurir pre 5 sati
Nakon što je Sloba ušao u studio, Ognjen ga je odmah upitao: - Jel istina da ste posvađali pred emisiju? - upitao je Amidžić. - Živa istina - dodala je Jelena. - Oko čega? - upitao je Amidžić. - Jelena je otkrila da je razlog njihove rasprave bio njen izgled, odnosno haljina koju je odabrala za gostovanje. - Oko toga da mu se nije svidela moja haljina - priznala je Jelena. Sloba se, međutim, nije u potpunosti složio sa suprugom: - Ona se posvađala, a ja sam samo… »
"Afera je iz Slobe izvukla sve, znam šta dobijam" Jelena progovorila o pevačevom ljubavnom trouglu u rijalitiju, pa spomenula…

"Afera je iz Slobe izvukla sve, znam šta dobijam" Jelena progovorila o pevačevom ljubavnom trouglu u rijalitiju, pa spomenula…

Blic pre 5 sati
Jelena je priznala da joj se Sloba svideo još iz rijalitija, dok je Sloba pohvalio njenu autentičnost i lepu dušu. Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena gostovali su zajedno u emisiji Amidži šou. Oni su otkrili detalje iz privatnog života, kada su priznali da su se zaljubili na prvi pogled. Voditelj je pitao da li je Jelena pratila Slobu u rijalitiju, a ona je priznala da joj se još tada svideo. - Svideo mi se fizički i kao osoba, rekla je Jelena, dok je… »

Vesti dana »