Povezane vesti
Ferstapen posle tesnog finiša u Bakuu: "Ne bih pobedio ni da sam startovao drugi"
B92 pre 2 sata
Vozač Red Bula startovao je sa osme pozicije, ali je odličnom vožnjom uspeo da se probije do drugog mesta. Kroz cilj je prošao samo 0,196 sekundi posle Rasela, koji je trijumfovao nakon starta sa pol-pozicije. Uprkos izuzetno maloj razlici na cilju, četvorostruki svetski šampion smatra da završnica ne pokazuje realan odnos snaga koji je postojao tokom najvećeg dela trke. "Čak i da sam startovao drugi, uz brzinu koju je Džordž imao bilo bi veoma teško da ga… »
Ferstapen: Ne bih pobedio ni da sam startovao drugi
Sport klub pre 12 sati
Četvorostruki svetski šampion pružio je snažnu performansu na ulicama Bakua u subotu, čemu je doprineo novi motor koji je ugrađen u njegov automobil pre starta. Razlog za promenu bili su problemi u kvalifikacijama u petak, u kojima je Holanđanin završio kao osmoplasirani. Međutim, prema rečima samog Ferstapena, čak i da je bio drugi na startnoj rampi u subotu, ne bi pobedio u trci, jer nije imao brzinu da se bori sa Raselom. „Čak i da sam startovao drugi, mislim da… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane