Povezane vesti
„Svi me čekaju ispred opštine, a ja putovao sa Zlatibora autostopom“: Naš pevač je zakasnio na sopstveno venčanje
Nova pre 7 sati
„Šta je najgora stvar kod početka zabavljanja?“, upitala ga je voditeljka tokom gostovanja na televiziji Pink. „Što se posle sedam dana oženiš“, odgovorio je Pejović i nasmejao sve u studiju. Pevač je tom prilikom otkrio i da je čak zakasnio na sopstveno venčanje. „Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio… »
"Zakasnio sam na svoje venčanje" Pevač verio ženu nakon sedam dana veze, pa na svadbi usledio šok: Svi su ga čekali, a on…
Blic pre 5 sati
Na svoje venčanje je zakasnio jer je putovao sa kumom sa svirke i slučajno ih je pokupio kombi sa muzičarima za njegovu svadbu. Pevač Aco Pejović više od dve decenije je u braku sa suprugom Biljanom, a njihov brak važi za jedan od najdužih na estradi. On je jednom prilikom otkrio da je suprugu zaprosio nakon samo sedam dana zabavljanja. Aco Pejović je tada rekao da je zakasnio na svoju svadbu. - Šta je najgora stvar kod početka zabavljanja?- upitala ga je… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
"Premijer cionističkog režima koji ubija decu i podstiče rat": Iran upozorio UAE na "opasne posledice" zbog posete Netanjahua
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 5 satijoš 1 povezana