Povezane vesti
Hospitalizovana Đanijeva žena na VMA, zadržana u lošem stanju: "Gubi dosta krvi, valjda će biti..."
Telegraf pre 2 sata
Naime, Slađa je hitno upućena na bolničko zadržavanje zbog ispitivanja. Đani se sada oglasio i otkrio detalje. Prvo je ispred jednog kluba u kojem večeras nastupa progovorio o svom poslu i nastupima, pa otkrio zbog čega se nije pojavio na šabačkom vašaru ove godine. - Malo sam smanjio svadbe, ali petak subota nastupam klasika. Nisam radio na Šabačkom vašaru, nešto su najavljivali, ali ja tih dana uopšte nisam bio u zemlji. Ja sam počeo na vašarima, ja to volim,… »
"Slađa je u bolnici" Đanijeva žena u lošem stanju, zadržana na VMA na ispitivanjima: "Svakog dana smo uz nju" (video)
Blic pre 2 sata
Đani je smanjio broj nastupa zbog svojih zdravstvenih tegoba i savetovanja lekara. Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, trenutno se nalazi u bolnici na ispitivanjima. On je otkrio detalje njenog zdravstvenog stanja. Đani je najpre istakao da je zbog svojih tegoba smanjio nastupe. - Malo sam smanjio svadbe, ali petak subota nastupam klasika. Nisam radio na Šabačkom vašaru, nešto su najavljivali, ali ja tih dana uopšte nisam bio u zemlji. Ja sam počeo na… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane