Povezane vesti

Sloba Radanović u programu uživo prozvao Kiju zbog lažnih profila, Jelenina reakcija je hit

Sloba Radanović u programu uživo prozvao Kiju zbog lažnih profila, Jelenina reakcija je hit

Telegraf pre 20 sati
Naime, dok je njegova koleginica Tina Ivanović pričala kako je uhvatila svog partnera Zvezdana u prevari, zbog čega je morala da otvara lažne profile na mrežama, kako bi se javljala njegovoj devojci, Sloba je slušao i čudio se. - Sve sam saznala, javila sam im se i opomenula, ali drugim imenom. Ne znam koliko profila sam morala da otvorim - priznala je Tina. - I onda si se verovatno sumuvala s njim preko nekog lažnog profila - upitao je Ognjen. Njenu priču, Sloba… »
SLOBA RADANOVIĆ OKRIVIO KIJU DA ŠPIJUNIRA NA MREŽAMA! Evo sa kim je uporedio!

SLOBA RADANOVIĆ OKRIVIO KIJU DA ŠPIJUNIRA NA MREŽAMA! Evo sa kim je uporedio!

Svet & Skandal pre 7 sati
Sve je počelo dok je njegova koleginica Tina Ivanović govorila o privatnom životu i načinu na koji je otkrila prevaru svog partnera Zvezdana, zbog čega je morala da pribegne otvaranju lažnih naloga na društvenim mrežama. – Sve sam saznala, javila sam im se i opomenula, ali drugim imenom. Ne znam koliko profila sam morala da otvorim – otkrila je Tina u razgovoru sa voditeljem. Voditelj Ognjen Amidžić se nadovezao pitanjem: – I onda si se verovatno smuvala s njim… »
Sloba Radanović u programu uživo prozvao Kiju! Dobacio opasku o bivšoj, Jelenina reakcija je tek čista provokacija

Sloba Radanović u programu uživo prozvao Kiju! Dobacio opasku o bivšoj, Jelenina reakcija je tek čista provokacija

Kurir pre 18 sati
Naime, dok je njegova koleginica Tina Ivanović pričala kako je uhvatila svog partnera Zvezdana u prevari, zbog čega je morala da otvara lažne profile na mrežama, kako bi se javljala njegovoj devojci, Sloba je slušao i čudio se. - Sve sam saznala, javila sam im se i opomenula, ali drugim imenom. Ne znam koliko profila sam morala da otvorim - priznala je Tina. - I onda si se verovatno sumuvala s njim preko nekog lažnog profila - upitao je Ognjen. Njenu priču, Sloba… »
Jelena Radanović ima salon, izdaje nekretnine i radi za Slobu: "Nisam uslovljena da moram da radim bilo šta"

Jelena Radanović ima salon, izdaje nekretnine i radi za Slobu: "Nisam uslovljena da moram da radim bilo šta"

Telegraf pre 19 sati
Ona je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je prvi put detaljnije govorila o svom poslu i otkrila od čega zarađuje, s obzirom na to da nema klasično radno vreme. - Ja volim da kažem da ne radim ništa jer nemam 8 sati fiksno radno vreme. Radim u jednom defektološkom centru kao stručni saradnik, radim ceo producentski deo Slobi, imam salon za negu tela, izdajem neke svoje nekretnine. Bavim se decom i volim da kažem da se ne bavim ni sa čim jer nisam… »
Jelena Radanović otkrila od čega živi: Izdaje nekretnine, ima salon, radi za Slobu, a tvrdi: „Ne radim ništa“

Jelena Radanović otkrila od čega živi: Izdaje nekretnine, ima salon, radi za Slobu, a tvrdi: „Ne radim ništa“

Kurir pre 19 sati
Ona je sada otkrila čime se bavi. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Jelena je rekla da nema stalan posao, ali da zarađuje svoj novac. - Ja volim da kažem da ne radim ništa jer nemam 8 sati fiksno radno vreme. Radim u jednom defektološkom centru kao stručni saradnik, radim ceo producentski deo Slobi, imam salon za negu tela, izdajem neke svoje nekretnine. Bavim se decom i volim da kažem da se ne bavim ni sa čim jer nisam uslovljena da moram bilo šta - rekla je ona.… »
"Imam svoj salon i nekretnine" Jelena Radanović otkrila čime se bavi i iznela istinu o svojoj zaradi: "Nisam uslovljena da…

"Imam svoj salon i nekretnine" Jelena Radanović otkrila čime se bavi i iznela istinu o svojoj zaradi: "Nisam uslovljena da…

Blic pre 20 sati
Naglašava da voli rad sa decom i da nije finansijski uslovljena da radi bilo šta. Otkako je stupila u odnos sa Slobom Radanovićem, Jelena privlači veliku pažnju javnosti, a o njenom privatnom životu se ne zna previše. Ona je sada otkrila čime se bavi. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Jelena je rekla da nema stalan posao, ali da zarađuje svoj novac. - Ja volim da kažem da ne radim ništa jer nemam 8 sati fiksno radno vreme. Radim u jednom defektološkom centru kao… »

Vesti dana »