Povezane vesti
U ovog pevača je Dea Đurđević bila zaljubljena: Držala njegov poster u sobi: Sretnemo se mi, rekla sam mu!
Kurir pre 1 dan
Voditeljka je otkrila da je u svojoj sobi držala njegov poster bez majice. Kada su se godinama kasnije sreli, ispričala mu je za svoju simpatiju iz detinjstva. - Saša Kovačević, da. Imala sam ogroman njegov poster bez majice... Sretnemo se mi kod njega tamo, rekla sam mu da sam imala njegov poster, a on mi je rekao: "Daj, nemoj molim te". On je počeo ranije da peva, 10 godina je stariji od mene - ispričala je Dea u emisiji "Amidži šou" kroz osmeh. Dea je… »
Dea progovorila o praznim kovertama Na svadbi: Otkrila detalje sa svadbe koje niko nije znao, peh sa venčanicom, a evo kako se…
Kurir pre 1 dan
Mladenci su blistali od sreće i nisu skidali osmeh sa lica, a nakon crkvenog obreda organizovali su gala svadbeno slavlje. Gostujući u emisiji „Amidži šou“, Dea Đurđević je otvoreno govorila o detaljima venčanja, promeni prezimena, ali i neobičnim situacijama koje su pratile pripreme. Novo prezime i utisci sa slavlja Na samom početku gostovanja, Dea je otkrila kako se od sada preziva i napravila jasnu razliku između privatnog i poslovnog života. - U dokumentima sam… »
DEA Đurđević otkrila u kog pevača je bila zaljubljena: "Stariji je od mene 10 godina, kad sam mu priznala rekao mi je: Daj…
Blic pre 1 dan
Dan pre svadbe imala je problem sa venčanicom koji je rešavala zajedno sa prijateljicom. Voditeljka Dea Đurđević nedavno se udala, pa je progovorila o detaljima svadbenog veselja sa suprugom Lazarom, ali i otkrila u kog pevača je bila zaljubljena. Odgovarajući na pitanje ko joj je bio "celebrity crush" kada je bila mlađa, Dea Đurđević je priznala da je to bio pevač Saša Kovačević. Voditeljka je otkrila da je u svojoj sobi držala njegov poster bez majice. Kada su se… »
Dea otkrila kako se sada preziva, pa priznala da su na svadbi dobijali nepotpisane koverte: "Nije bilo praznih"
Blic pre 1 dan
Dea je u emisiji otkrila da je zvanično Petrović, ali za javnost ostaje Đurđević. Voditeljka televizije Pink, Dea Đurđević, udala se pre 10 dana za svog izabranika Lazara na crkvenom venčanju u Hramu Svetog Save. Mladenci su blistali od sreće i nisu skidali osmeh sa lica, a nakon crkvenog obreda organizovali su gala svadbeno slavlje. Gostujući u emisiji „Amidži šou“, Dea Đurđević je otvoreno govorila o detaljima venčanja, promeni prezimena, ali i neobičnim… »
Dea Đurđević otkrila zašto Amidžića nije zvala na venčanje: Neprijatna situacija u emisiji, žestoko mu odbrusila
Mondo pre 1 dan
Kako je voditeljka nedavno rekla sudbonosno "da", Amidžić je razgovor započeo upravo ovom temom, te joj "provukao" zamerku što ga nije zvala na venčanje. Na samom početku Ognjen je upitao Deu kako se preziva. "Petrović, u dokumentima Petrović, a za sve Đurđević", otkrila je. "Kažu da je super bilo, oni koji su bili pozvani", rekao je Ognjen. Međutim, Dea mu nije ostala dužna: "Pošto si se ženio dva puta i nisi me zvao, možeš samo da gledaš na portalima, ali jeste… »
"Ne želim ništa više da pričam": Dea Đurđević otkrila šta je Šarapa uradio na njenoj svadbi: "Uveo je..."
Telegraf pre 1 dan
Kako je otkrila, žurku za svadbu je napravila u jednoj vili u Beogradu, a otkrila je i ko je bio najveseliji gost na svadbi. Amidžića je, pak, interesovalo da li je njen kolega Predrag Sarapa bio pozvan na svadbu. - Sarapa je bio na svadbi - potvrila je Dea. - Sarapa je uveo trubače na svadu, ne želim više ništa da pričam - otkrila je Dea. Da je samo Sarapa bio zadužen za atmosferu na svadbi -nije, a to je potvrdila i voditeljka koja je otkrila da se političar… »
Dea Đurđević otkrila šta je Šarapa uradio na njenoj svadbi: Jasno je da je nakon toga usledio haos
Mondo pre 1 dan
Gostujući u emisiji "Amidži šou", voditeljka Dea Đurđević je otkrila detalje slavlja, ali i ušla u kratak okršaj sa domaćinom emisije. Naime, Ognjen Amidžić je zamerio koleginici što ga nije pozvala na slavlje, rekavši da je čuo od pozvanih gostiju da je provod bio odličan. Dea mu na to nije ostala dužna i odmah mu je odgovorila u svom stilu. "Pošto si se ženio dva puta i nisi me zvao, možeš samo da gledaš na portalima, ali jeste bilo fantastično", poručila je… »
"Ne želim više ništa da pričam" Dea otkrila da je Šarapa napravio haos na njenoj svadbi: Uveo ih je...
Kurir pre 1 dan
Gostujući u emisiji "Amidži šou", voditeljka Dea Đurđević je otkrila detalje slavlja, ali i ušla u kratak okršaj sa domaćinom emisije. Naime, Ognjen Amidžić je zamerio koleginici što ga nije pozvala na slavlje, rekavši da je čuo od pozvanih gostiju da je provod bio odličan. Dea mu na to nije ostala dužna i odmah mu je odgovorila u svom stilu. – Pošto si se ženio dva puta i nisi me zvao, možeš samo da gledaš na portalima, ali jeste bilo fantastično – poručila je… »
"Ne želim više ništa da pričam": Dea otkrila šta je Sarapa uradio na njenoj svadbi: "Uveo ih je", spomenula i Dačića
Blic pre 1 dan
Političar Ivica je uzeo mikrofon i pesmom dodatno podigao raspoloženje gostiju. Voditeljka Dea Đurđević nedavno je organizovala gala svadbeno veselje sa svojim izabranikom Lazarom u jednoj vili u Beogradu, a sada je otkrila kako je protekla proslava i šta je njen kolega Predrag Sarapa uradio. Gostujući u emisiji "Amidži šou", voditeljka Dea Đurđević je otkrila detalje slavlja, ali i ušla u kratak okršaj sa domaćinom emisije. Naime, Ognjen Amidžić je zamerio… »
Vesti dana »
Đedović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
RTV pre 1 satjoš 49 povezanih
Počela primena Zakona o roditeljima negovateljima i negovateljima
In medija pre 4 satijoš 44 povezane
Novi Sad: Obeleženo 23 meseca od pogibije 16 ljudi na Železničkoj stanici
Beta pre 5 satijoš 10 povezanih
Izborni presek: Novi incidenti, EU poziva na ublažavanje retorike
BBC News pre 3 satajoš 22 povezane