Povezane vesti

Sloba Radanović bio zaražen šugom, prošao golgotu: "7 dana nisam smeo da se kupam, sve stvari sam bacio"

Sloba Radanović bio zaražen šugom, prošao golgotu: "7 dana nisam smeo da se kupam, sve stvari sam bacio"

Telegraf pre 3 dana
Naime, u igrici koju im je dao Amidžić, Sloba i Jelena su dobili pitanje koliko vremena je najviše prošlo, a da se nisu kupali. Sloba je zbog pitanja otkrio prvi put, da je kao mali bio zaražen šugom, zbog čega nije smeo da se kupa čak nedelju dana. - Ne znam koliko sam imao godina, možda 16 ili 17 i dobio sam šugu na bazenu. Ti kad dobiješ šugu mažeš se nekim sumporom, ali moraš ceo da se mažeš sumporom i ne smeš da se kupaš, ali mora cela porodica da se maže.… »
Sloba Radanović bio zaražen šugom, prošao golgotu: Nisam smeo da se kupam 7 dana! Otkrio zašto se posvađao sa Jelenom pred…

Sloba Radanović bio zaražen šugom, prošao golgotu: Nisam smeo da se kupam 7 dana! Otkrio zašto se posvađao sa Jelenom pred…

Kurir pre 3 dana
Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović u "Amidži šou" odgovarali su na pitanja u okviru igrice, a jedno od pitanja bilo je koliko je vremena najviše prošlo a da se nisu okupali. Pevač je tada iznenadio prisutne i otkrio detalje o zarazi koju je dobio na bazenu u periodu kada je imao 16 ili 17 godina. Sloba Radanović je detaljno opisao kako je izgledao proces lečenja i sa kakvim se sve restrikcijama suočio tokom nedelju dana borbe sa ovom bolešću. - Ne… »
Sloba Radanović bio zaražen šugom: "Dobio sam je u bazenu, nisam smeo da se kupam 7 dana"

Sloba Radanović bio zaražen šugom: "Dobio sam je u bazenu, nisam smeo da se kupam 7 dana"

Blic pre 3 dana
Lečenje je podrazumevalo stroge mere, uključujući mazanje sumporom celog tela. Pevač Sloba Radanović prvi put je javno progovorio o neprijatnom iskustvu iz mladosti i golgoti kroz koju je prošao kada se zarazio šugom. Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović u "Amidži šou" odgovarali su na pitanja u okviru igrice, a jedno od pitanja bilo je koliko je vremena najviše prošlo a da se nisu okupali. Pevač je tada iznenadio prisutne i otkrio detalje o zarazi… »

Vesti dana »