Povezane vesti

Neverovatna priča iz Čačka: Muž porodio ženu na ulici, na svet stigla zdrava devojčica - bravo za hrabrog tatu

Neverovatna priča iz Čačka: Muž porodio ženu na ulici, na svet stigla zdrava devojčica - bravo za hrabrog tatu

RINA pre 17 sati
Naime, dok je bila napolju sa suprugom žena je osetila trudove, a onda je njen suprug koji je postupio kao pravi heroj, odigrao najvažniju ulogu u ključnom trenutku. - On je praktično porodio ženu, pomogao joj je da na svet stigne jedna slatka devojčica i to takoreći na ulici. Beba je teška 3.700 grama, rekao je za RINU izvor upoznat sa ovim događajem. Majci, kojoj je ovo treće dete, potom je ekipa Hitne pomoći pružila pomoć i prevezla je u Opštu bolnicu Čačak, gde… »
Tata dočekao ćerkicu na svet ispred stambene zgrade: Porodila se na putu do bolnice, sve se odigralo za nekoliko minuta

Tata dočekao ćerkicu na svet ispred stambene zgrade: Porodila se na putu do bolnice, sve se odigralo za nekoliko minuta

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Otac Bojan Obradović kaže da ga je supruga pozvala dok je on bio na poslu, čim su počeli trudovi. Za samo desetak minuta stigao je kući, ali je odmah shvatio da do bolnice neće stići. „Zatekli smo je u dnevnoj sobi, gde nije mogla samostalno da se kreće. Uzeo sam je u naručje i izneo do prizemlja. Ispred vrata me je zamolila da sačekamo Hitnu pomoć, koja je već bila u blizini. Tada je rekla da je beba krenula“, priseća se Bojan. Sve se, kaže, dogodilo gotovo… »
On je porodio svoju ženu ispred zgrade u Čačku: Bojan je tata heroj o kom priča Srbija, ali on poručuje - supruga ipak bila…

On je porodio svoju ženu ispred zgrade u Čačku: Bojan je tata heroj o kom priča Srbija, ali on poručuje - supruga ipak bila…

RINA pre 13 sati
Tata heroj zove se Bojan Obradović, ali on kaže da jeste bio hrabar, ali da je ipak njegova supruga bila mnogo hrabrija i zapravo ona je ta prava heriona cele priče. - Nama je ovo treće dete po redu. Imamo dva sina, a sada i ćerkicu, na našu sreću. Dobio sam poziv od supruge da kreće porođaj i za nekih 10 minuta sam bio kući. Nakon toga se, u narednih pet minuta, sve izdešavalo. Morali smo da je snesemo do ulaza u zgradu, gde je ona tražila da malo odmori. Kada sam… »
Srećan kraj nesvakidašnjeg porođaja u Čačku: Sve počelo na ulici, otac pomogao supruzi da na svet donese devojčicu

Srećan kraj nesvakidašnjeg porođaja u Čačku: Sve počelo na ulici, otac pomogao supruzi da na svet donese devojčicu

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Kada je postalo jasno da nema vremena za odlazak u bolnicu, suprug je reagovao prisebno i pomogao svojoj ženi da se porodi praktično na ulici. Na svet je stigla zdrava devojčica teška 3.700 grama, a ovo je majci treće dete. Ubrzo je na lice mesta stigla ekipa Hitne pomoći, koja je majci i novorođenčetu pružila neophodnu pomoć, nakon čega su prevezeni u Opštu bolnicu Čačak. Majka je smeštena na bolničko odeljenje, dok je zdravstveno stanje bebe dobro. Novorođena… »

Vesti dana »