Povezane vesti
Blizu 100 miliona za podsticaje niškim poljoprivrednicima
Niške vesti pre 2 dana
Iako je domaćinstvo Damjanović već imalo dva traktora, zbog starosti svih mašina i većeg broja članova koji se bave poljoprivredom, domaćin Bojan odlučio je da iskoristi podsticaj Grada i nabavi novi traktor. „Dosta radim i bio mi je potreban. U selu možda imam i najviše zemlje, a ako ne, tu sam u klasi. Nas je desetoro u familiji, u porodici četiri generacije i mora da se radi. Svi smo ovde na seoskom domaćinstvu i svi radimo tu“, rekao je domaćin Bojan. Ovo je… »
Blizu 100 miliona za podsticaje niškim poljoprivrednicima
Gradski portal 018 pre 2 dana
Iako je domaćinstvo Damjanović već imalo dva traktora, zbog starosti svih mašina i većeg broja članova koji se bave poljoprivredom, domaćin Bojan odlučio je da iskoristi podsticaj Grada i nabavi novi traktor. „Dosta radim i bio mi je potreban. U selu možda imam i najviše zemlje, a ako ne, tu sam u klasi. Nas je desetoro u familiji, u porodici četiri generacije i mora da se radi. Svi smo ovde na seoskom domaćinstvu i svi radimo tu“, rekao je domaćin Bojan. Ovo je… »
Vesti dana »
Penjaroja posle meča otkrio ključ pobede: "Naša obaveza je bila da s eborimo zbog navijača"
Nova pre 2 satajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za subotu 3. oktobar 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 3 povezane
VIDEO Edin Džeko rekao zbogom reprezentaciji: Poslednje zbogom uz počasni špalir
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Liga nacija: Italija odolela na gostovanju Francuskoj, Belgija sigurna protiv Turske
Danas pre 2 satajoš 1 povezana