Povezane vesti
Tramp: Kim Džong Un mi je prijatelj, ja ga volim i on voli i poštuje mene
RTS pre 16 sati
Šef Bele kuće Donald Tramp izjavio je da mu je severnokorejski lider Kim Džong Un "prijateljem", kao i da će mu dok god je on tu biti dobro. On je to rekao novinarima u Vašingtonu, kada su ga pitali zašto Iranu ne dozvoljava da razvije nuklearno oružje dok ga Severna Koreja već poseduje i rekao da je u Severnoj Koreji drugi predsednik. "Kim Džong Un. On mi je prijatelj. On voli Trampa, ali ne voli mnogo drugih ljudi. Ja sam jedina osoba na celom svetu koja mu se… »
Tramp o nuklearnom oružju Severne Koreje: "Kim je moj prijatelj, dokle god sam ja ovde biće dobro"
NIN pre 15 sati
Kim Džong Un. On je moj prijatelj. On voli Trampa, ja volim njega. Dokle god sam ja ovde, on će biti dobro. Znate zašto? Poštuje me", rekao je Tramp novinaru koji ga je upitao o razlici u pristupu, prenosi danas Njuzvik. Tramp je više puta isticao svoj lični odnos sa Kimom i rekao da očekuje da će se ponovo sastati sa njim ove godine, istovremeno priznajući da Severna Koreja poseduje nuklearni arsenal, navodi list. Dodao je i da su severnokorejski nuklearni… »
Tramp nazvao Kim Džong Una prijateljem, očekuje susret sa njim ove godine
Politika pre 15 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da mu je severnokorejski lider Kim Džong Un „prijateljem”, kao i da će mu dok god je on tu biti dobro. On je to rekao novinarima u Vašingtonu, kada su ga pitali zašto Iranu ne dozvoljava da razvije nuklearno oružje dok ga Severna Koreja već poseduje i rekao da je u Severnoj Koreji drugi predsednik. „Kim Džong Un. On mi je prijatelj. On voli Trampa, ali ne voli mnogo drugih ljudi. Ja sam… »
"Kim Džong Un mi je prijatelj" Tramp: Ja ga volim i on me poštuje i voli
Večernje novosti pre 16 sati
Foto: Profimedia/ MediaPunch / BACKGRID On je to rekao novinarima u Vašingtonu, kada su ga pitali zašto Iranu ne dozvoljava da razvije nuklearno oružje dok ga Severna Koreja već poseduje i rekao da je u Severnoj Koreji drugi predsednik. - Kim Džong Un. On mi je prijatelj. On voli Trampa, ali ne voli mnogo drugih ljudi. Ja sam jedina osoba na celom svetu koja mu se sviđa, a i on mi se sviđa. Ja ga volim. Dok god sam ja tu, biće mu dobro. Znate zašto? On me poštuje i… »
Tramp: Severna Koreja može da ima nuklearno oružje, jer Kim Džong Un je moj prijatelj
RTV pre 16 sati
On je to rekao novinarima u Vašingtonu, kada su ga pitali zašto Iranu ne dozvoljava da razvije nuklearno oružje dok ga Severna Koreja već poseduje i rekao da je u Severnoj Koreji drugi predsednik. "Kim Džong Un. On mi je prijatelj. On voli Trampa, ali ne voli mnogo drugih ljudi. Ja sam jedina osoba na celom svetu koja mu se sviđa, a i on mi se sviđa. Ja ga volim. Dok god sam ja tu, biće mu dobro. Znate zašto? On me poštuje i voli", rekao je Tramp, prenosi Nujuzvik.… »
"Ah..." Donalda Trampa; "On me voli, pa može da ima nuklearno oružje" VIDEO
B92 pre 16 sati
"Ah, zato što ste imali drugačijeg predsednika. Kim Džong Un. On je moj prijatelj. On voli Trampa, ja volim njega. Dokle god sam ja ovde, on će biti dobro. Znate zašto? Poštuje me", rekao je Tramp novinaru koji ga je upitao o razlici u pristupu, prenosi danas Njuzvik. Tramp je više puta isticao svoj lični odnos sa Kimom i rekao da očekuje da će se ponovo sastati sa njim ove godine, istovremeno priznajući da Severna Koreja poseduje nuklearni arsenal, navodi list.… »
Vesti dana »
"Kopilot je bio terorista ili lud": Tramp razgovarao sa Netanjahuom o pokušaju otmice aviona sa Izraelcima
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Britanska vlada zatražila od univerziteta da prekinu saradnju sa kineskim institutom zbog špijunaže
Danas pre 9 satijoš 1 povezana