Povezane vesti
Ronaldova sestra: Portugalci nisu zaslužili da imaju najboljeg
Sport klub pre 4 sati
Portugalski superstar je odlučio da iznenada napusti državni tim, a zatim je najavio da će se oglasiti povodom čitave situacije kada za to bude došlo pravo vreme. „Kristijano je zaslužio više poštovanja. Portugal je zaslužio bolju organizaciju. Portugalsko novinarstvo je zaslužilo više stručnosti i manje nagađanja. Što se tiče javnosti u Portugalu, pa ne zaslužuju da imaju najbolje ni u čemu. Zavidni smo, puni prezira, neznalice i zaslužujemo povratak u prosečnost… »
Oglasio se Kristijano Ronaldo misterioznom porukom: "Kada dođe vreme, reći ću istinu..."
Telegraf pre 6 sati
Prava bura se podigla u svetu fudbala, nakon vesti da je Kristijano Ronaldo odlučio da napusti tabor reprezentacije Portugala, nakon konferencije za medije selektora Žorža Žezusa! Najveži razlog za to je što je proslavljeni Portugalac bio nezadovoljan tretmanom koji je imao kod selektora, a tome svedoči i da je ceo meč protiv Norveške presedeo na klupi. Sada se i sam Ronaldo oglasio na svom Instagramu, nakon odluke da napusti kamp reprezentacije, i to prilično… »
Šok za Ronalda! Portugalac neće biti starter protiv Danske, selektor poslao brutalnu poruku
Kurir pre 7 sati
Žezus je na konferenciji za medije rekao da je odluka o sastavu isključivo u njegovim rukama i da je Ronaldo prihvatio takav odnos. Prema njegovim rečima, Gonzalo Ramos bi trebalo da počne utakmicu u napadu, ukoliko sve bude prema planu. "Ne znam šta će se dešavati tokom utakmice. Ako nam bude potreban, Ronaldo će igrati. Ako ne bude, neće", rekao je Žezus. Portugalac je objasnio da Ronaldo nije odbio da trenira nakon što je ostao na klupi u pobedi nad Norveškom… »
Tenzije u Portugalu: Predsednik saveza otputovao da spašava odnos Ronalda i selektora
Euronews pre 16 sati
Da situacija nije nimalo naivna pokazuje najnovija vest da je predsednik Fudbalskog saveza Portugala Pedro Proensa otputovao u Dansku sa ciljem da, prema navodima portugalskih medija, pokuša da smiri situaciju i odigra ulogu mirotvorca. Žorž Žezus je tokom predstavljanja na mestu novog selektora Portugala rekao da "Kris nikad neće biti problem ni za koga", ali početak njihove saradnje u Ligi nacija nije protekao na najbolji mogući način. U domaćem meču na otvaranju… »
Sastanak Ronalda i Žorža Žezusa, tenzije u reprezentaciji Portugalije
RTS pre 5 sati
Selektor Portugalije Žorž Žezus ostvario je pobede protiv Velsa i Norveške u Ligi nacija na početku svog mandata. Pripreme za gostovanje u Danskoj u četvrtak obeležio je sastanak sa kapitenom tima. Četrdesetjednogodišnji napadač, koji je standardni reprezentativac od 2003. godine, nije proveo na terenu ni minut u pobedi nad Norveškom (2:1). Prema izveštajima medija, Ronaldo nije trenirao sa saigračima u ponedeljak i utorak. Fudbalski savez Portugalije nije prijavio… »
Šta je „uvređeni“ Ronaldo rekao selektoru: Ako želiš…
Sport klub pre 8 sati
Kapiten reprezentacije nije dobio ni minut protiv Norveške, vidno nezadovoljan odmah je otišao u svlačionicu, a uoči gostovanja Danskoj selektor Žorž Žezus pokušao je da spusti loptu. Portugalija u četvrtak gostuje Danskoj u trećem kolu A divizije Lige nacija, ali je na konferenciji za medije rezultat naredne utakmice nakratko pao u drugi plan. Žezus je morao da odgovara na pitanja o Ronaldu i sastanku kojem je prisustvovao i predsednik Fudbalskog saveza Portugala… »
Bura u reprezentaciji - Ronaldo neće da trenira
B92 pre 13 sati
Kapiten Portugala nije se proslavio u pobedi nad Velsom od 1:0, kada je zamenjen u 67. minutu, dok je čitavu utakmicu protiv Norveške, završenu trijumfom Portugalaca od 2:1, proveo na klupi. Bio je to prvi put posle čak 18 godina da Ronaldo nije dobio ni minut na jednom meču reprezentacije. Po završetku utakmice u Oslu, Ronaldo se odmah uputio ka svlačionici i nije ostao sa saigračima da proslavi pobedu i pozdravi navijače. Selektor Žezus kasnije je objasnio da je… »
Zemljotres zbog Ronalda u Portugalu: Odbio da trenira, hitno doleteo i predsednik Saveza
Mondo pre 14 sati
Kapiten Portugala ostao je svih 90 minuta na klupi u pobedi nad Norveškom 2:1, što mu se nije dogodilo u reprezentativnoj karijeri punih 18 godina, izuzev utakmica koje je propustio zbog povrede ili suspenzije. Ronaldo je nakon poslednjeg zvižduka odmah otišao u svlačionicu i nije se pridružio saigračima prilikom pozdravljanja navijača. "Kristijano Ronaldo nije pozdravio navijače? Razgovaraću s njim. Reprezentacija je reprezentacija. Ne mogu da objasnim zašto to… »
Kraj jedne ere! Ronaldo zvanično saopštio da je napustio reprezentaciju Portugalac poručio: U dogledno vreme saopštiću…
Dnevnik pre 1 dan
Posle konferencije za novinare selektora reprezentacije i posle razgovora sa predsednikom Portugalskog fudbalskog saveza, doneo sam odluku da napustim trening kamp reprezentacije. U dogledno vreme, saopštiću Portugalcima istinu o razlozima koji su motivisali moj odlazak iz reprezentacije, kojoj sam uvek bio posvećen. Sad je vreme da poželim sreću Portugalu i svim mojim saigračima, napisao je 41-godišnji Ronaldo na Instagramu. Objava koju deli Cristiano Ronaldo… »
Pojavio se snimak, pogledajte kako Ronaldo beži iz hotela: Skandal drma Portugal, Kristijano napustio reprezentaciju
Kurir pre 4 sati
Ronaldo je odluku doneo nakon konferencije za medije selektora Žorža Žezusa i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugala Pedrom Proensom. "Posle konferencije za medije selektora reprezentacije i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugala, odlučio sam da napustim kamp reprezentacije", naveo je Ronaldo u saopštenju, a prenela španska Marka. Kapiten Portugala istakao je da će, kada za to dođe vreme, objasniti zbog čega je odlučio da napusti… »
Ronaldo prekinuo ćutanje: Legenda progovorila posle odlaska iz reprezentacije Portugala!
Hot sport pre 5 sati
Bura oko Kristijana Ronalda i reprezentacije Portugala dobila je novu dimenziju. Nakon vesti da je dugogodišnji kapiten napustio kamp nacionalnog tima, oglasio se i sam fudbaler i potvrdio svoju odluku, uz poruku koja je otvorila još više pitanja. Ronaldo je prethodno čitavu utakmicu protiv Norveške proveo na klupi, a nezadovoljstvo njegovim statusom dodatno je došlo u prvi plan nakon konferencije za medije selektora Žorža Žezusa. Ubrzo je usledila odluka jednog od… »
Oglasio se Kristijano Ronaldo: Evo zbog čega je napustio reprezentaciju Portugala
Večernje novosti pre 5 sati
Eibner-Pressefoto/Scott Coleman / imago sportfotodienst / Profimedia Fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo zvanično je saopštio da je napustio reprezentaciju. - Posle konferencije za novinare selektora reprezentacije i posle razgovora sa predsednikom Portugalskog fudbalskog saveza, doneo sam odluku da napustim trening kamp reprezentacije. U dogledno vreme, saopštiću Portugalcima istinu o razlozima koji su motivisali moj odlazak iz reprezentacije, kojoj sam uvek bio… »
Ode Ronaldo! VIDEO
B92 pre 5 sati
Ronaldo je odluku doneo neposredno nakon Žezusove konferencije za medije, na kojoj je selektor jasno stavio do znanja da iskusni napadač neće početi utakmicu protiv Danske. "Posle konferencije za medije selektora i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugala, odlučio sam da napustim kamp reprezentacije", saopštio je Ronaldo i dodao: "U pravo vreme ću svim Portugalcima reći istinu o razlozima mog odlaska iz reprezentacije, kojoj sam uvek bio potpuno… »
Ronaldo napustio reprezentaciju: U dogledno vreme saopštiću istinu
RTS pre 5 sati
Nakon što je ranije danas održao sastanak sa selektorom Žoržom Žezusom, Kristijano Ronaldo je saopštio da je napustio reprezentaciju, veče uoči utakmice protiv Danske u Ligi nacija. "Posle konferencije za novinare selektora reprezentacije i posle razgovora sa predsednikom Portugalskog fudbalskog saveza, doneo sam odluku da napustim trening kamp reprezentacije. U dogledno vreme saopštiću Portugalcima istinu o razlozima koji su motivisali moj odlazak iz… »
Portugal se oglasio zbog Ronalda
Nova pre 5 sati
Mnoge je iznenadilo Ronaldovo pojavljivanje na spisku za mečeve Lige nacija, a onda su plasirane informacije da je spreman da se podredi timu, te da mu čak ni mesto u startnoj postavi nije zagarantovano, ali to mu navodno nije smetalo. Portugal je pobedio Vels (1:0) i Norvešku (1:2), a Ronaldo je u prvom meču igrao 67 minuta, dok je drugi presedeo na klupi. Bilo je planirano da se nađe u timu za naredne mečeve protiv Danske u gostima i Norveške kod kuće, ali to se… »
Kristijano Ronaldo zvanično saopštio da je napustio reprezentaciju
Politika pre 5 sati
KOPENHAGEN – Fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo zvanično je saopštio da je napustio reprezentaciju. „Posle konferencije za novinare selektora reprezentacije i posle razgovora sa predsednikom Portugalskog fudbalskog saveza, doneo sam odluku da napustim trening kamp reprezentacije. U dogledno vreme, saopštiću Portugalcima istinu o razlozima koji su motivisali moj odlazak iz reprezentacije, kojoj sam uvek bio posvećen. Sad je vreme da poželim sreću Portugalu i svim… »
Šok: Ronaldo napustio reprezentaciju Portugala, pa se oglasio
Nova pre 5 sati
Na okupljanju pred početak novog ciklusa Lige nacija istakao je da želi da se podredi timu, da je spreman da ulazi i sa klupe ako treba, te da oseća da može imati i dalje bitnu ulogu. U pobedi Portugala nad Velsom (1:0) odigrao je 67 minuta bez konkretnog učinka, a onda je trujumf nad Norveškom (1:2) posmatrao sa klupe. Na konferenciji za medije pred naredni meč protiv Danske u gostima selektor Portugala Žorž Žezus je naravno upitan o statusu Ronalda, ali je… »
Ronaldo napustio reprezentaciju Portugalije: Uskoro ću saopštiti istinu
Sputnik pre 5 sati
Portugalski fudbaler oglasio se na društvenim mrežama i naveo da je odluku doneo posle konferencije za medije selektora Žorža Žesusa i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugalije. „Posle konferencije za novinare selektora reprezentacije i posle razgovora sa predsednikom Portugalskog fudbalskog saveza, doneo sam odluku da napustim trening kamp reprezentacije. U dogledno vreme, saopštiću Portugalcima istinu o razlozima koji su motivisali moj odlazak iz… »
Ronaldo napustio reprezentaciju Portugala: "Uskoro ću saopštiti istinu o razlozima"
Newsmax Balkans pre 5 sati
"Posle konferencije za novinare selektora reprezentacije i posle razgovora sa predsednikom Portugalskog fudbalskog saveza, doneo sam odluku da napustim trening kamp reprezentacije. U dogledno vreme saopštiću Portugalcima istinu o razlozima koji su motivisali moj odlazak iz reprezentacije, kojoj sam uvek bio posvećen. Sad je vreme da poželim sreću Portugalu i svim mojim saigračima", napisao je Ronaldo na Instagramu. Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)… »
Haos u Portugalu: Kristijano Ronaldo napustio reprezentaciju!
Hot sport pre 6 sati
Velika drama potresa reprezentaciju Portugala! Kristijano Ronaldo odlučio je da napusti nacionalni tim, nezadovoljan svojim statusom i tretmanom koji ima kod selektora Žorža Žezusa. Problem je kulminirao tokom gostovanja Norveškoj. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena čitavu utakmicu proveo je na klupi za rezervne igrače, što je bila situacija na kakvu dugogodišnji kapiten Portugala svakako nije navikao tokom svoje reprezentativne karijere. 🚨💣 BREAKING:… »
Kristijano Ronaldo se povukao iz reprezentacije!
Mondo pre 6 sati
On je odmah po napuštanju treninga nacionalnog tima javno objavio da se povlači. Nespreman da prihvati da ima mlađih i boljih, a suočen sa kritikama čak i u Portugalu nakon Svetskog prvenstva u Americi sada je konačno rekao da se povlači iz nacionalnog tima. Nije najjasnije da li je ovo defintiivno kraj ili je samo otišao kako bi se izborio za promene i bolji status. "Nakon konferencije za medije selektora reprezentacije, i nakon razgovora sa predsednikom… »
Kristijano Ronaldo potvrdio odlazak: Jednog dana ću reći istinu!
Sport klub pre 6 sati
Kapiten državnog tima oglasio se posle burnih dešavanja u Kopenhagenu i najavio da će u budućnosti otkriti prave razloge svoje odluke. Ronaldo je odlučio da napusti reprezentaciju posle konferencije za medije selektora Žorža Žezusa i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugalije Pedrom Proensom. „Posle konferencije za medije selektora i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugala, doneo sam odluku da napustim kamp reprezentacije. Kada za to dođe… »
Kristijano Ronaldo napravio haos: Napustio reprezentaciju čim je čuo selektora
Mondo pre 6 sati
Već se digla bura oko toga što ga je Žorž Žezus ostavio na klupi na prošlom meču, a nakon glasina da će zbog toga napustiti reprezentaciju nije se pojavio na treninug. "Informacije o treningu na stadionu "Parken": Žoao Feliks se vratio u timu, Fransisko Konseasao koji nije u kombinaciji za sutra i Kristijano Rolano nisu trenirali. Hvala vam", pisalo je u kratkoj izjavi iz FS Portugala. Već je propustio trening u utorak u Malmeu, ali se tada pravdao FS Portughala… »
Haos u PortugalU! Ronaldo napustio reprezentaciju, pa poslao tajnovitu poruku - ono što je najavio šokiralo je sve
Kurir pre 6 sati
Kapiten Portugala oglasio se nakon odlaska iz reprezentacije i poručio da će javnost naknadno saznati razloge zbog kojih je odlučio da napusti nacionalni tim. „Nakon konferencije za novinare selektora reprezentacije i razgovora sa predsednikom Fudbalskog saveza Portugalije, odlučio sam da napustim trening-kamp nacionalnog tima.“ Ronaldo je istakao da će u dogledno vreme izneti svoju verziju događaja. „U dogledno vreme saopštiću portugalskom narodu istinu o… »
Kristijano Ronaldo napustio reprezentaciju Portugala! Ogroman skandal: Potpuni haos posle konferencije selektora... Da li je…
Kurir pre 6 sati
Situacija se zaoštrila u utorak, kada je 41-godišnji fudbaler odbio da trenira sa ekipom i umesto toga otišao u hotelsku teretanu. Fudbalska federacija Portugala (FPF) potvrdila je odsustvo kapitena sa terena, ali nije navela konkretne razloge. Žezus je u sredu na konferenciji za novinare pokušao da spusti loptu i umiri strasti, demantujući da je Ronaldo odbio da trenira, ali je nakon njegove izjave kapiten Portugala napustio kamp reprezentacije, prenose "Marka" i… »
Kristijano Ronaldo se naljutio! Portugalac definitivno napustio reprezentaciju
Večernje novosti pre 6 sati
FOTO: Tanjug/AP Photo/Julio Cortez Žezus ga protiv Norveške nije uveo u igru. Očigledno je da mu je to ozbiljno udarilo na ego, pa je odbio da trenira, zbog čega je morao predsednik saveza da dođe i reši problem.Žorž Žezus je momentalno negirao te priče i izjavio da nema nikakvih problema između njih dvojice. - Problema između nas nema. Ronaldo mi je rekao, ako hoćeš da igram, igraću, ako hoćeš da sedim na klupi, sedeću. Ako treba, mogu i na tribinama da provedem… »
Kristijano Ronaldo napustio reprezentaciju Portugala!
Telegraf pre 7 sati
Čitava priča počela je tokom gostovanja Norveškoj, kada je jedan od najboljih fudbalera svih vremena čitavu utakmicu proveo na klupi. Odluka selektora očigledno nije prijala dugogodišnjem kapitenu Portugala, ali je situacija dodatno eskalirala nakon konferencije za medije na kojoj je Žezus govorio upravo o statusu svoje najveće zvezde. - Kada se igrač zagreva 20 ili 30 minuta i ne uđe, niko nije srećan. Pogotovo Kristijano. Pogotovo Pele ili Maradona. Status igrača… »
Kraj drame: "Ronaldo nije odbio da trenira"
B92 pre 7 sati
Ronaldo (41) protiv Norveške prvi put posle 18 godina nije proveo ni minut na terenu u utakmici reprezentacije. "Prvo, Ronaldo nije odbio da trenira. Kristijano je radio vežbe u teretani. Radio je mobilizaciju na terenu, a zatim je radio vežbe za jačanje u hotelu. Treniraće danas. Mislite li da bilo koji igrač iz reprezentacije odbija da trenira? Ne iz Portugalije. Iz druge reprezentacije, ne znam. Samo ako želi da ode i ima druge ideje. Niko ne odbija da trenira",… »
Kristijano Ronaldo napustio kamp selekcije Portugalije
Euronews pre 7 sati
I sve to posle pres konferencije selektor Žorža Žezusa koji je rekao da se pravi slučaj koga nema i da Ronaldo nije odbio da trenira, a da će igrati onoliko koliko on smatra da treba. Reporter portugalske "A Bole", na licu mesta na stadionu Parken, istakao je da je posle pres konferencije, verovatno kada je čuo šta je selektor imao da kaže, Ronaldo napustio stadion u crnom kombiju FF Portugala, navodno jer na stadionu nema adekvatna teretana. Njegovi saigrači su… »
Nova drama posle izjave selektora: Ronaldo napustio stadion!
Sport klub pre 7 sati
Kako prenosi portugalska „ A Bola„, kapiten je napustio stadion „Parken“ u Kopenhagenu i treći dan zaredom nije trenirao sa ekipom samo nekoliko minuta nakon što je selektor Žorž Žezus najavio da će Ronaldo biti na terenu. Prema informacijama „A Bole“, Ronaldo je stadion napustio u crnom kombiju Fudbalskog saveza Portugalije, u društvu dvojice članova delegacije. U tom trenutku gotovo svi ostali reprezentativci već su bili na terenu. Pored Ronalda, treningu nije… »
Žezus jasan: "Ronaldo nije odbio da trenira, nema problema između nas"
Večernje novosti pre 8 sati
Foto: Leonardo Ramirez / Zuma Press / Profimedia Legendarni Portugalac je presedeo na klupi utakmicu sa Norveškom i to je odmah izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, a neki su rekli da je razlog za to što je Ronaldo odbio da trenira. Ipak, Žorž Žezus je momentalno negirao te priče i izjavio da nema nikakvih problema između njih dvojice. - Problema između nas nema. Ronaldo mi je rekao, ako hoćeš da igram, igraću, ako hoćeš da sedim na klupi, sedeću. Ako… »
Predsednik mora da interveniše - Ronaldo odbio da trenira, haos se nastavlja!
Večernje novosti pre 13 sati
(Cornelius Poppe/NTB Scanpix via AP Odličan start fudbalske reprezentacije Portugala u Ligi nacija i dve pobede, nad Velsom (1:0) i Norveškom (2:1), ostale su u senci skandala sa Kristijanom Ronaldom (41). Kapiten je nezadovoljan i to ne krije. Ostao je na klupi u pobedi nad Skandinavcima, što mu se nije dogodilo u prethodnih 18 godina, osim kada je izostajao zbog povrede ili suspenzije. Novi selektor Žorž Žesus (72) je odlučio da šansu pruži drugim igračima, zbog… »
Ponoćni sastanak sa Ronaldom, predsednik Saveza hitno doputovao
Sport klub pre 17 sati
I nezadovoljan je. Dok dobar deo sportske javnosti u Portugaliji, ali i samih reprezentativaca te zemlje, čeka dan kada će najveći portugalski fudbaler svih vremena prihvatiti da je bilo dosta, njemu je uspelo da okupira sve naslovne strane u toj zemlji iako nije ni igrao pre dva dana u pobedi nad Norveškom. Upravo zbog toga, demonstrativno je napustio teren stadiona u Oslu, dok je ostatak tima slavio vrednu pobedu u Ligi nacija. Sutradan nije trenirao sa ekipom i… »
Vesti dana »
Putnici navodno savladali pilota koji je pokušao da sruši avion za Izrael: „Spasli su mnoge živote“
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana