Povezane vesti

Porodila se Lena Čolak! Pevačica na svet donela dečaka: Ovo moćno ime su odabrali za naslednika

Porodila se Lena Čolak! Pevačica na svet donela dečaka: Ovo moćno ime su odabrali za naslednika

Telegraf pre 16 sati
Lena i njen suprug Stefan sinu su dali ime Danilo. Pevačica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz porodilišta, na kojima pozira sa suprugom i njihovim naslednikom, ne krijući sreću zbog prinove. - Rodio se Danilo Živković. Sinoć smo postali bogatiji za još jednog člana porodice. Hvala mom mužu Stefanu koji je bio uz mene i u čijem sam se zagrljaju porodila. Volim te! - napisala je Lena uz objavu. Na fotografijama se vidi nasmejana i ponosna mama koja u… »
"Otišla sam kod frizera i krenuli su bolovi" Oglasila se pevačica nakon porođaja: Muž sve vreme bio uz nju

"Otišla sam kod frizera i krenuli su bolovi" Oglasila se pevačica nakon porođaja: Muž sve vreme bio uz nju

Kurir pre 11 sati
Ona se sada oglasila te je otkrila da je sve u najboljem redu, kao i kako je protekao porođaj. -Odlično sam, prirodno sam se porađala, osam dana nakon termina, ali tad je Danilo hteo napolje. Zapravo sam otišla kod frizera, stigla ispred i tad su krenuli bolovi i odmah sam zvala muža. Super se osećam, Stefan je bio sve vreme uz mene, držao me u zagrljaju kad sam se porađala, tako da je sve bilo mnogo lakše i bez njegove podrške bilo bi dosta teže - rekla je… »
Porodila se Lena Čolak: Pevačica se oglasila iz porodilišta i otkrila koje ime su dali sinu FOTO

Porodila se Lena Čolak: Pevačica se oglasila iz porodilišta i otkrila koje ime su dali sinu FOTO

Nova pre 13 sati
Naime, ona se sinoć porodila i dobila još jednog sina kom su ona i njen suprug Stefan dali ime Danilo. Lena se oglasila fotografijama iz porodilišta. "Rodio se Danilo Živković. Sinoć smo postali bogatiji za još jednog člana porodice. Hvala mom mužu Stefanu koji je bio uz mene i u čijem sam se zagrljaju porodila. Volim te", napisala je Čolakova uz fotografije. A post shared by 𝑳𝑬𝑵𝑨 𝑪𝑶𝑳𝑨𝑲 𝒁𝑰𝑽𝑲𝑶𝑽𝑰𝑪®️🎤 (@lenacolak) Podsetimo, ona i Stefan već imaju sina Andriju, a sada… »
Porodila se naša poznata pevačica: Mislili da će biti Brenina snaja, a ona našla pravog u Švedskoj

Porodila se naša poznata pevačica: Mislili da će biti Brenina snaja, a ona našla pravog u Švedskoj

Mondo pre 14 sati
Pevačica Lena Čolak porodila se drugi put. Kako je rodila sina, ona i njen suprug Stefan izabrali su za svog naslednika tradicionalno i moćno ime, Danilo. Radosne vesti pevačica je podelila sa pratiocima na Instagramu, gde je objavila emotivne fotografije iz porodilišta na kojima pozira sa suprugom i novorođenim sinom. "Sinoć smo postali bogatiji za još jednog člana". Uz fotografije na kojima ne kriju sreću, Lena Čolak je uputila i dirljivu poruku svom suprugu:… »
Lena Čolak rodila sina! Evo koje ime su ona i njen suprug Stefan odabrali za naslednika: Posebno značenje

Lena Čolak rodila sina! Evo koje ime su ona i njen suprug Stefan odabrali za naslednika: Posebno značenje

Kurir pre 16 sati
Ona i njen suprug Stefan Živković dobili su sina, a ponosna mama srećnu vest podelila je sa javnošću neposredno nakon porođaja. Oni već imaju jedno dete. Naslednik je dobio ime Danilo, a Lena je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz porodilišta na kojima se vidi koliko je srećna zbog prinove. U njenom naručju je sin, dok je suprug sve vreme uz nju. Uz fotografije je podelila i emotivnu poruku, posebno se zahvalivši Stefanu na podršci koju joj je pružio… »
Porodila se pevačica Lena Čolak, sinu dala ime koje znači "Bog je moj sudija" (foto)

Porodila se pevačica Lena Čolak, sinu dala ime koje znači "Bog je moj sudija" (foto)

Blic pre 16 sati
Lena i njen suprug Stefan dali su sinu ime Danilo. Vesti o rođenju podelila je na Instagramu emotivnim fotografijama iz porodilišta. Pevačica Lena Čolak postala je majka i na svet donela dečaka. Ona i njen suprug Stefan izabrali su za svog naslednika tradicionalno i moćno ime - Danilo. Radosne vesti pevačica je podelila sa pratiocima na Instagramu, gde je objavila emotivne fotografije iz porodilišta na kojima pozira sa suprugom i novorođenim sinom. Uz fotografije… »

Vesti dana »