Povezane vesti
Trijumfalni početak nove sezone u Madlenijanumu: Ovacije i aplauzi za novo i moderno čitanje "Madam Bovari"
Kurir pre 2 dana
Publika, koja je do poslednjeg mesta ispunila dvoranu, desetominutnim aplauzom i stajaćim ovacijama nagradila je izuzetnu glumačku i autorsku ekipu, potvrđujući da je naš teatar dobio novu, moćnu i vanvremensku predstavu o kojoj će se dugo pričati. Pogledajte deo ove predstave Rediteljka Tatjana Mandić Rigonat, koja potpisuje adaptaciju romana, udahnula je potpuno nov, dinamičan i savremen život čuvenoj Floberovoj junakinji. Više od veka i po nakon izlaska romana,… »
„Ja, Ema“ premijerno pred rasprodatom salom Madlenianuma: Deset minuta stojećih ovacija za Emu koja je prvi put sama…
Danas pre 2 dana
Za premijeru se tražila karta više, a publika je predstavu ispratila desetominutnim ovacijama. Skoro dva veka nakon što je Gistav Flober napisao njenu priču, Ema Bovari je na sceni Madlenianuma prvi put sama uzela reč , da govori o svojim željama, zabludama, ljubavi, razočaranjima i životu koji je zamišljala drugačijim od onoga koji je živela. Nova sezona Opere i teatra Madlenianum otvorena je predstavom „Ja, Ema – ljubavni život Madam Bovari“, nastalom po motivima… »
Deset minuta stojećih ovacija za Emu koja je prvi put sama progovorila
Telegraf pre 2 dana
Za premijeru se tražila karta više, a publika je predstavu ispratila desetominutnim ovacijama. Skoro dva veka nakon što je Gistav Flober napisao njenu priču, Ema Bovari je na sceni Madlenianuma prvi put sama uzela reč , da govori o svojim željama, zabludama, ljubavi, razočaranjima i životu koji je zamišljala drugačijim od onoga koji je živela. Nova sezona Opere i teatra Madlenianum otvorena je predstavom „Ja, Ema – ljubavni život Madam Bovari“, nastalom po motivima… »
"Ja, Ema" premijerno pred rasprodatom salom Madlenianuma: Deset minuta stojećih ovacija
Euronews pre 2 dana
Za premijeru se tražila karta više, a publika je predstavu ispratila desetominutnim ovacijama. Skoro dva veka nakon što je Gistav Flober napisao njenu priču, Ema Bovari je na sceni Madlenianuma prvi put sama uzela reč , da govori o svojim željama, zabludama, ljubavi, razočaranjima i životu koji je zamišljala drugačijim od onoga koji je živela. Nova sezona Opere i teatra Madlenianum otvorena je predstavom "Ja, Ema – ljubavni život Madam Bovari", nastalom po motivima… »
"Želela bih da publika ode i da ne bude ništa jasno...": Jana Milosavljević prvi put na sceni kao Ema Bovari (foto)
Blic pre 2 dana
Za premijeru se tražila karta više, a publika je predstavu ispratila desetominutnim ovacijama. Skoro dva veka nakon što je Gistav Flober napisao njenu priču, Ema Bovari je na sceni Madlenianuma prvi put sama uzela reč , da govori o svojim željama, zabludama, ljubavi, razočaranjima i životu koji je zamišljala drugačijim od onoga koji je živela. U ulozi Eme je Jana Milosavljević, dok predstavu potpisuje Tatjana Mandić Rigonat, kao autorka teksta i rediteljka. Umesto… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 8 satijoš 35 povezanih
Makron posle sastanka G7 najavio oslobađanje 100 miliona barela nafte iz rezervi
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Tužilaštvo: Šapić saslušan, Mićić ispitana, nakon procene iskaza i dokaza biće doneta odluka
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih
Protestima širom Francuske učenici skreću pažnju na stanje u obrazovnom sistemu
Mašina pre 4 satijoš 43 povezane