Povezane vesti
Aleksandra Subotić otišla u policiju nakon što joj je ćerka pretučena, evo šta se desilo: "Nije bilo lako..."
Telegraf pre 3 dana
Nakon što je slučaj izazvao veliku pažnju javnosti, Aleksandra se ponovo oglasila i otkrila da su u sve uključeni nadležni organi. Aleksandra je navela da je nakon svega dala izjavu u policiji, ali i da joj nije bilo lako da Magdalenu danas ponovo pošalje u školu. - Pre svega, želim da se zahvalim svima koji su nam pisali, pružili podršku i saosećali sa mnom i mojim detetom.Kao majka, zaista sam se potresla juče kada sam videla svoje dete i saznala šta se dogodilo.… »
Aleksandra Subotić otišla u policiju zbog ćerke! Objavila da joj je naslednica pretučena pa angažovala nadležne organe…
Kurir pre 3 dana
Ona je tada navela da je njena naslednica doživela vršnjačko nasilje, a sada je otkrila i da je slučaj prijavljen nadležnim organima. Aleksandra je istakla da je nakon incidenta obavila sve neophodne lekarske preglede, kao i da je dala izjavu policiji. Kako je priznala, posebno joj je teško palo to što je nakon svega morala Magdalenu ponovo da pošalje u školu. U novom obraćanju zahvalila se svima koji su joj se javili i pružili podršku, a potom detaljno opisala… »
Vesti dana »
Huti napali balističkim raketama: Pobunjenici preuzeli odgovornost za udar na saudijsku naftnu kompaniju
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana