Povezane vesti
Milton otvorio dušu o Partizanu i Željku: „Došao sam zbog njega, bilo mi je apsolutno teško kada je otišao!“
Hot sport pre 14 sati
Amerikanac je sa Hapoelom iz Jerusalima pobedom protiv Rostoka od 94:73 otvorio Evrokup, a posle utakmice govorio je za Meridian sport o novoj sredini, Saši Obradoviću, prilagođavanju na evropsku košarku, ali pre svega o turbulentnoj godini u Partizanu i odlasku Željka Obradovića. Milton je protiv Rostoka završio meč sa 14 poena i šest asistencija. Američki bek prošlog leta stigao je u Partizan posle sedam godina provedenih u NBA ligi. Već tada nije skrivao da je… »
Milton otvorio dušu: "Došao sam u Partizan zbog Željka"
B92 pre 13 sati
Američki bek je u pobedi izraelskog predstavnika nad Rostokom u Evrokupu rezultatom 94:73 zabeležio 14 poena, šest asistencija i četiri skoka. Posle utakmice istakao je odličnu atmosferu u novoj ekipi i pohvalio način rada trenera Saše Obradovića. Milton je naglasio da stručni štab svakodnevno podiže zahteve i podstiče igrače da budu najbolja verzija sebe. Upravo ga je Obradović tokom leta pozvao, predstavio mu projekat Hapoela i objasnio kakvu mu je ulogu namenio,… »
Saša Obradović počeo pobedom u Hali sportova: Dominantan nastup Hapoela na Novom Beogradu
Mondo pre 24 sata
Na debiju na klupi izraelskog tima u Evrokupu Obradović je video odlične partije svog krilnog košarkaša Kenija Loftona (22 poena, 10 skokova), bivšeg plejmejkera Partizana Džejlina Smita (20 poena) i Šejka Miltona (14 poena), prošlosezonskog beka Partizana. Jerusalim je naspram sebe imao ekipu koja prvi put učestvuje u takmičenju i njenog lidera Ti-Džej Kroketa, koji je samo u prvom poluvremenu ubacio čak šest trojki. Ipak, Hapoel je našao način da ga obuzda u… »
Vesti dana »
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Britanska vlada zatražila od univerziteta da prekinu saradnju sa kineskim institutom zbog špijunaže
Danas pre 9 satijoš 1 povezana