Povezane vesti
Vučić u kampanji na istoku Srbije: Moja poruka našim ljudima je da ne odgovaraju istom merom
N1 Info pre 12 sati
Neki su nervozni zato što im stvari ne idu od ruke kako su očekivali. I biće sve nasilniji zato što vide da gube izbore“, rekao je Vučić, a prenosi SNS u saopštenju. Nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ zamolio je pristalice SNS-a da se u tim situacijama sklone gde god mogu. A post shared by Александар Вучић (@avucic) „Da svuda i na svakom mestu izbegnemo bilo koji incident i pokažemo koliko smo odgovorniji od njih. Ne želimo nikakvo zlo njima i moramo da se ponašamo… »
Vučić u kampanji na istoku Srbije: Moja poruka našim ljudima je da ne odgovaraju istom merom
Glas Zaječara pre 12 sati
Neki su nervozni zato što im stvari ne idu od ruke kako su očekivali. I biće sve nasilniji zato što vide da gube izbore“, rekao je Vučić, a prenosi SNS u saopštenju. Nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ zamolio je pristalice SNS-a da se u tim situacijama sklone gde god mogu. „Da svuda i na svakom mestu izbegnemo bilo koji incident i pokažemo koliko smo odgovorniji od njih. Ne želimo nikakvo zlo njima i moramo da se ponašamo drugačije“, rekao je Vučić. Podsetimo,… »
Vučić: Biće neizvesno i teško na izborima,važno da građani budu motivisani da glasaju
Telegraf pre 12 sati
Nosilac liste ''Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija'' Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, prema istraživanjima, izborna trka biti neizvesna i teška i naveo da je važno da građani budu motivisani i da razumeju zašto je značajno da izađu na izbore. ''Biće svakako teško, neizvesno i važno je da ljudi budu motivisani i da razumeju da, ako ne budu motivisani, posle toga će nam malo šta od države ostati'', rekao je Vučić u selu Izatovci kod Dimitrovgrada gde je… »
Vučić: Biće neizvesno i teško na izborima, važno da građani budu motivisani da glasaju
RTK pre 7 sati
Nosilac liste “Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, prema istraživanjima, izborna trka biti neizvesna i teška i naveo da je važno da građani budu motivisani i da razumeju zašto je značajno da izađu na izbore. “Biće svakako teško, neizvesno i važno je da ljudi budu motivisani i da razumeju da, ako ne budu motivisani, posle toga će nam malo šta od države ostati“, rekao je Vučić. Odgovarajući na pitanje novinara o istraživanju… »
Vučić: Izborna trka biće teška i neizvesna, važno je da građani budu motivisani i izađu na izbore
NIN pre 11 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, prema istraživanjima, izborna trka biti neizvesna i teška i naveo da je važno da građani budu motivisani i da razumeju zašto je značajno da izađu na izbore. "Biće svakako teško, neizvesno i važno je da ljudi budu motivisani i da razumeju da, ako ne budu motivisani, posle toga će nam malo šta od države ostati", rekao je Vučić u selu Izatovci kod Dimitrovgrada gde je obišao… »
Vučić: Hoćemo mir i stabilnost, ne učestvujte ni u kakvom nasilju
Telegraf pre 15 sati
On je tokom posete Donjoj Kamenici kod Knjaževca okupljenim građanima rekao da predstavnici Studentske liste pokazuju sve veću nervozu jer su govorili ljudima kako će "lako da pobede". "I sad, kako se vreme istine približava, postaju sve nervozniji i praviće probleme svuda", istakao je Vučić. Naveo je da mi njih moramo da doživljavamo kao naše sestre i braću, kao ljude, da ih nikada ne mrzimo na način na koji oni mrze one koji drugačije misle od njih. "Mi moramo da… »
Vučić pozvao na mir i stablinost u državi Nosilac liste SNS uputio poruku članovima stranke: "Pozivam vas da ne učestvujemo u…
Dnevnik pre 14 sati
Obraćajući se okupljenim građanima, Vučić je naveo da predstavnici „Studentske liste“ pokazuju sve veću nervozdu jer se približava vreme istine, ističući da su politički protivnici odbili sve pozive na otvorene debate i sučeljavanja argumenata. „Kada smo im ponudili dialog, razgovor, debatu, evo dođite na debatu, pobedite nas, onda kažu: 'A ne, ne, nećemo'. Ja kažem: 'Nema problema, neka ih bude i troje i četvoro i petoro protiv mene jednog'“, istakao je Vučić,… »
Vesti dana »
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Britanska vlada zatražila od univerziteta da prekinu saradnju sa kineskim institutom zbog špijunaže
Danas pre 9 satijoš 1 povezana