Povezane vesti
Vučić: Na mitingu u subotu u Areni govoriću o programskim stavovima
RTK pre 2 dana
Nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u subotu, na predizbornom skupu te liste u Beogradskoj areni, govoriti o programskim stavovima i o tome šta će da menja na bolje kod sebe i u državi. „Na mitingu u Areni ću da govorim o programskim stavovima, o tome šta ću da menjam i kod sebe, i šta je to što u državi treba da uradimo, da promenimo na bolje. I mislim da će biti lepa atmosfera kod nas, svi su nasmejani, kod nas nasilja nema,… »
Vučić: Na mitingu u subotu u Areni govoriću o programskim stavovima
Euronews pre 2 dana
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u subotu, na predizbornom skupu te liste u Beogradskoj areni, govoriti o programskim stavovima i o tome šta će da menja na bolje kod sebe i u državi. "Na mitingu u Areni ću da govorim o programskim stavovima, o tome šta ću da menjam i kod sebe, i šta je to što u državi treba da uradimo, da promenimo na bolje. I mislim da će biti lepa atmosfera kod nas, svi su nasmejani, kod nas nasilja nema,… »
Vučić pred subotnji miting u Areni: Govoriću o programskim stavovima
Telegraf pre 2 dana
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u subotu, na predizbornom skupu te liste u Beogradskoj areni, govoriti o programskim stavovima i o tome šta će da menja na bolje kod sebe i u državi. "Na mitingu u Areni ću da govorim o programskim stavovima, o tome šta ću da menjam i kod sebe, i šta je to što u državi treba da uradimo, da promenimo na bolje. I mislim da će biti lepa atmosfera kod nas, svi su nasmejani, kod nas nasilja nema,… »
Vučić najavio specijalnog gosta na mitingu u Areni: Neko iz Evrope koga ljudi u Srbiji mnogo vole
Nova pre 2 dana
Vučić je tokom obilaska sela oko Knjaževca rekao da će gost na tom mitingu biti "veliko iznenađenje za ljude". "Mnogo sam srećan što je ta osoba prihvatila moj poziv i to posle dva minuta razgovora. Bukvalno dolazi samo na to, na sat vremena. Ja danas nisam predsednik a videćete ko je prihvatio bez problema da dođe na skup", kazao je Vučić.… »
Vučić najavio specijalnog gosta na mitingu u Areni: Neko iz Evrope koga ljudi u Srbiji mnogo vole
Serbian News Media pre 2 dana
Vučić je tokom obilaska sela oko Knjaževca rekao da će gost na tom mitingu biti "veliko iznenađenje za ljude". "Mnogo sam srećan što je ta osoba prihvatila moj poziv i to posle dva minuta razgovora. Bukvalno dolazi samo na to, na sat vremena. Ja danas nisam predsednik a videćete ko je prihvatio bez problema da dođe na skup", kazao je Vučić.… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 7 satijoš 35 povezanih
Tramp pokrenuo lavinu na tržištu Evropa oslobađa rezerve dizela, cene nafte odmah pale: oglasio se Makron
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Aleksandar Šapić i Tatjana Mićić u Tužilaštvu: Gradonačelnik Beograda saslušan a odbornica dala izjavu kao oštećena i svedok
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Srednjoškolci nastavili proteste širom Francuske, stotine škola zatvoreno
Serbian News Media pre 3 satajoš 42 povezane
Đoković posle preokreta pobedio Bua i plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu
Serbian News Media pre 2 satajoš 46 povezanih