Povezane vesti

Dačić: Ključni principi SPS – državni i nacionalni interesi i socijalističke i antifašističke ideje

Dačić: Ključni principi SPS – državni i nacionalni interesi i socijalističke i antifašističke ideje

Nedeljnik pre 13 sati
On je tokom razgovora s građanima u Šapcu i Bogatiću rekao da je SPS „potekao iz naroda“. „Mi slušamo narod, mi smo uvek u službi naroda. Neprijatelji Srbije su neprijatelji Socijalističke partije Srbije. Svako ima svoj zavičaj, a zavičaj patriotske levice je Socijalistička partija Srbije“, naveo je Dačić a preneo SPS.… »
Dačić u Šapcu i Bogatiću: SPS je uvek u službi naroda

Šabačke novosti pre 10 sati
Tokom obilaska dela Mačvanskog okruga, Dačić je naveo dva ključna principa SPS koji, kako je ocenio, nekada deluju suprotstvljeni – državni i nacionalni interesi i socijalističke i antifašističke ideje, ideje jednakih šansi za sve. Dačić je pozvao glasače da glasaju za patriotsku levicu, saopšteno je iz SPS.… »

Serbian News Media pre 11 sati
On je tokom razgovora s građanima u Šapcu i Bogatiću rekao da je SPS "potekao iz naroda". "Mi slušamo narod, mi smo uvek u službi naroda. Neprijatelji Srbije su neprijatelji Socijalističke partije Srbije. Svako ima svoj zavičaj, a zavičaj patriotske levice je Socijalistička partija Srbije", naveo je Dačić a preneo SPS.… »
Dačić: SPS je uvek u službi naroda

Dačić: SPS je uvek u službi naroda

N1 Info pre 12 sati
Tokom obilaska dela Mačvanskog okruga, Dačić je naveo dva ključna principa SPS koji, kako je ocenio, nekada deluju suprotstvljeni - državni i nacionalni interesi i socijalističke i antifašističke ideje, ideje jednakih šansi za sve. Dačić je pozvao glasače da glasaju za patriotsku levicu, saopšteno je iz SPS.… »
Dačić: Neprijatelji Srbije su neprijatelji SPS

Dačić: Neprijatelji Srbije su neprijatelji SPS

Danas pre 13 sati
On je tokom razgovora s građanima u Šapcu i Bogatiću rekao da je SPS „potekao iz naroda“. „Mi slušamo narod, mi smo uvek u službi naroda. Neprijatelji Srbije su neprijatelji Socijalističke partije Srbije. Svako ima svoj zavičaj, a zavičaj patriotske levice je Socijalistička partija Srbije“, naveo je Dačić a preneo SPS. A post shared by Socijalistička partija Srbije (@socijalisti)… »

RTK pre 13 sati
Nosilac liste „Ivica Dačić – Faktor stabilnosti“, Ivica Dačić, razgovarao je u Šapcu i Bogatiću sa građanima i istakao da je važno šta narod misli. „Mi slušamo narod, ja sam iz naroda potekao, kao i Socijalistička partija Srbije i mi smo uvek u službi naroda“, rekao je Dačić, a saopštila Socijalistička partija Srbije (SPS). Dačić je podsetio da su dva ključna principa SPS-a državnost i državni i nacionalni interesi i socijalističke i antifašističke ideje, odnosno… »

Vesti dana »