Povezane vesti
"Ovde čovek ne sme ništa da radi" Sandra Afrika dobila zabranu pa se hitno oglasila: Evo šta je dovelo do problema
Kurir pre 13 sati
Zašto, evo zbog čega?! Šta je sad problem? Gola ramena? Ne kapiram - rekla je vidno uznemirena Sandra. Prijatelj koji je sedeo sa njom joj je zatim objasnio da je dobila restrikciju na pomenutoj mreži, jer je "konzumirala nedozvoljene supstance". Sandru je ovo još više iznerviralo jer je, kako kaže, pila samo sok. - Pijem sok! Nije alkohol nego sok. Pijem u lajvu. Au brate! Dobro, je*ote ovde čovek ne sme ništa da radi - grmela je Afrika u prenosu uživo. Podsetimo,… »
SANDRA AFRIKA DOBILA ZABRANU! Pevačicu prijavili a ona ne želi više da ćuti!
Svet & Skandal pre 5 sati
Njen profil dobio je restrikciju i takozvani „ban“ zbog navodnog kršenja smernica zajednice, što je pevačicu izuzetno iznerviralo. Sandra se odmah oglasila u prenosu uživo, vidno uznemirena zbog obaveštenja koje joj je stiglo na ekranu. „Brate, opet sam dobila restrikciju! Ja mislim da ih samo ja dobijam. Zašto, evo zbog čega?! Šta je sad problem? Gola ramena? Ne kapiram“, rekla je Sandra Afrika na samom početku. Prijatelj koji je u tom trenutku sedeo pored… »
Sandra Afrika dobila zabranu, oglasila se besna: "Au, ovde čovek ne sme ništa da radi!"
Telegraf pre 12 sati
Pevačica je tokom lajv prenosa razgovarala sa pratiocima i odgovarala na njihova pitanja, kada je lajv iznenada prekinut zbog, kako je navedeno u obaveštenju, kršenja smernica zajednice. Sandra nije krila iznenađenje zbog nove restrikcije, posebno jer joj se, kako je rekla, slična situacija već dešavala. Pred kamerom je burno reagovala i pokušala da shvati zbog čega je ovog puta kažnjena. - Brate, opet sam dobila restrikciju! Ja mislim da ih samo ja dobijam. Zašto?… »
Sandra Afrika dobila zabranu Hitno se oglasila: "Ovde čovek ne sme ništa da radi"
Blic pre 13 sati
Prijatelj joj je objasnio da je blokada povezana sa sumnjom na konzumaciju nedozvoljenih supstanci. Pevačica Sandra Afrika ponovo se našla u neprijatnoj situaciji na društvenim mrežama kada joj je tokom uključivanja uživo stigla restrikcija naloga na platformi Tik Tok. Sandra Afrika je tokom večeri imala redovnu interakciju sa fanovima, kada je prenos iznenada prekinut obaveštenjem da je prekršila smernice zajednice ove mreže. Vidno uznemirena i zatečena, pevačica… »
Vesti dana »
Putnici navodno savladali pilota koji je pokušao da sruši avion za Izrael: „Spasli su mnoge živote“
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana