Povezane vesti
Kone šokiran Zidanovim veštinama na treningu reprezentacije Francuske
Radio sto plus pre 1 dan
Nije izgubio ništa od svojih sposobnosti. Videti to uživo je još bolje, posebno u njegovim godinama”, rekao je Kone o 54-godišnjem selektoru. “Istina je da sam bio mali kada je bio pri kraju karijere. Videti da i dalje ima tu tehniku, znači da je to bilo neverovatno u njegovo vreme”, dodao je 25-godišnji Kone. Zidan je bio dvostruki strelac u pobedi Francuske 3:0 protiv Brazila u finalu Svetskog prvenstva 1998. godine, a osvojio je i Evropsko prvenstvo 2000. i… »
Kone zatečen Zidanovom majstorijom: Šokiralo me je šta i dalje može
Kurir pre 19 sati
Nije izgubio ništa od svojih sposobnosti. Videti to uživo je još bolje, posebno u njegovim godinama", rekao je Kone o 54-godišnjem selektoru. "Istina je da sam bio mali kada je bio pri kraju karijere. Videti da i dalje ima tu tehniku, znači da je to bilo neverovatno u njegovo vreme", dodao je 25-godišnji Kone. Zidan je bio dvostruki strelac u pobedi Francuske 3:0 protiv Brazila u finalu Svetskog prvenstva 1998. godine, a osvojio je i Evropsko prvenstvo 2000. i… »
Zidan šokirao Konea VIDEO
B92 pre 1 dan
Zidan, jedan od najboljih fudbalera svoje generacije, pokazivao je igračima centaršuteve i dodavanja na treningu, a oni su ga posmatrali iznenađeno i sa divljenjem. "Ono što me je šokiralo tokom prve nedelje treninga je njegova tehnika. Nije izgubio ništa od svojih sposobnosti. Videti to uživo je još bolje, posebno u njegovim godinama", rekao je Kone o 54-godišnjem selektoru. "Istina je da sam bio mali kada je bio pri kraju karijere. Videti da i dalje ima tu… »
Vesti dana »
Ni potvrde i demanta: Da li su ugovori MOL-a i Gasproma o NIS-u propali?
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 49 povezanih
Zakon „roditelj-negovatelj“ stupio na snagu, ali nije primenljiv za sve
Mašina pre 2 satajoš 44 povezane
Čutanjem građani i studenti podsetili da još nema odgovornih za pad nadstrešnice
Prokuplje press pre 5 satijoš 10 povezanih
Oglasila se Agencija za sprečavanje korupcije nakon što je njihov posmatrač pretučen ispred štanda SNS
Nova pre 3 satajoš 22 povezane