Povezane vesti

Hitno otkazan koncert Tereze Kesovije Pevačici narušeno zdravstveno stanje, odmah se oglasili organizatori

Hitno otkazan koncert Tereze Kesovije Pevačici narušeno zdravstveno stanje, odmah se oglasili organizatori

Blic pre 3 sata
Organizatori su potvrdili odlaganje i zahvalili publici na razumevanju i podršci. Koncerti muzičke legende Tereze Kesovije, koji su bili zakazani za 3. i 4. oktobar u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, zvanično su odloženi iz zdravstvenih razloga. Vest o odlaganju nastupa Tereze Kesovije potvrdili su organizatori, koji su se ovom prilikom zahvalili publici na razumevanju, strpljenju i pruženoј podršci. Poručili su da se nadaju ponovnom susretu sa… »
Oglasila se Tereza Kesovija nakon što je otkazala koncert, pevačica otkrila sa čime se susreće: "Tim lekara mi je zabranio da…

Oglasila se Tereza Kesovija nakon što je otkazala koncert, pevačica otkrila sa čime se susreće: "Tim lekara mi je zabranio da…

Blic pre 1 sat
Zahvalila je publici na razumevanju, podršci i ljubavi koju oseća od svojih fanova. Tereza Kesovija oglasila se nakon što su njeni koncerti zakazani za 3. i 4. oktobar u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu otkazani. Ona se publici obratila saopštenjem na Instagramu. Tereza je objasnila da zbog kardioloških problema neće biti u stanju da izađe na binu. - Dragi moji, znam koliko smo se svi veselili predstojećim koncertima u Lisinskom ali zbog… »
Otkazani koncerti Tereze Kesovije: Oglasili se organizatori

Otkazani koncerti Tereze Kesovije: Oglasili se organizatori

Nova pre 2 sata
Kupci ulaznica mogu zatražiti povraćaj novca, a postupak zavisi od načina kupovine, piše Index.hr. Onima koji su ulaznice kupili putem interneta, iznos će biti automatski vraćen na račun s kojeg je transakcija izvršena. Za ulaznice kupljene na blagajni dvorane, povrat je moguć od petka, 2. oktobra. Rok za povrat sredstava je 60 dana, najkasnije do ponedeljka, 30. novembra 2026. Organizatori su se zahvalili publici na razumevanju, strpljenju i podršci. "Nadamo se da… »

Vesti dana »