Povezane vesti
Ne uključujte radijator čim zahladi: Ovaj trik od 10 minuta čuva toplotu u spavaćoj sobi tokom cele noći
Blic pre 2 dana
Jednostavna metoda za zagrevanje sobe tokom jeseni je otvaranje zavesa tokom dana da bi sunčeva svetlost zagrejala prostoriju Nakon zalaska sunca potrebno je zatvoriti zavese kako bi se sačuvala toplota unutar sobe Održavanje prijatne temperature u domu tokom jeseni može postati priličan trošak, naročito kada hladnije noći stignu pre nego što smo spremni da uključimo grejanje. Ipak, otkrila sam jednostavnu metodu koja mi oduzima svega desetak minuta, ne košta… »
Trik za zagrevanje sobe bez radijatora - za 10 minuta sačuvajte toplotu i uštedite
Kamatica pre 2 dana
Ipak, otkrila sam jednostavnu metodu koja mi oduzima svega desetak minuta, ne košta ništa, a pomaže mi da spavaćusobu uveče održim toplijom bez uključivanja radijatora. Jesen može biti zaista varljiva, ali sa padom temperatura održavanje prijatne toplote u domu postaje sve veći izazov. Malo šta je neprijatnije od drhtanja u krevetu i osećaja da nikako ne možete da se ugrejete, bez obzira na to koliko ste se pokrivačima okružili. U takvim trenucima lako je doći u… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin do sledećeg petka po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 2 satajoš 53 povezane
Direktor škole pogođen vatrometom u glavu! Đaci bacaju petarde, policija digla helikopter i uzvraća suzavcem, gori kapija škole: Nasilje u Francuskoj! (video)
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih
Tužilaštvo: Šapić saslušan, Mićić ispitana, nakon procene iskaza i dokaza biće doneta odluka
Insajder pre 49 minutajoš 26 povezanih
Đoković preokretom do četvrtfinala Pekinga, pobedio Bua u tri seta
Radio 021 pre 15 minutajoš 33 povezane