Povezane vesti
Petar Grašo pred dolazak u Beograd prekinuo glasine o porodici: "Nismo onakvi kakvim nas predstavljaju"
B92 pre 11 sati
Dok se njegov koncert približava, pevač je u razgovoru za SE TV govorio i o životu iza reflektora, poslu, porodici i slici koju javnost ima o njemu, a jedna njegova rečenica posebno je privukla pažnju. Naime, regionalni mediji nedavno su pisali o njegovom porodičnom biznisu van muzike, navodeći da Grašo iza sebe ima ozbiljno poslovno carstvo i milionske prihode od delatnosti kojima se njegova porodica bavi godinama. "Ja nisam biznismen, pogotovo ne takvog tipa… »
"Nisam biznismen, mi smo radna porodica": Petar Grašo od dve firme zarađuje milione, sad rešio da se oglasi
Mondo pre 7 sati
Regionalni mediji nedavno su pisali o njegovom porodičnom biznisu van muzike, navodeći da Grašo iza sebe ima ozbiljno poslovno carstvo i milionske prihode od delatnosti kojima se njegova porodica bavi godinama. "Ja nisam biznismen, pogotovo ne takvog tipa kakvim me mediji predstavljaju", rekao je Grašo za SE TV. Kako je istakao, njegova porodica je ono što ima gradila postepeno, kroz godine rada i uz mnogo strasti prema onome čime se bave. Od ugostiteljstva do… »
Nisam onakav kakvim me predstavljaju: Petar Grašo pred dolazak u Beograd prekinuo glasine o porodici (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
Foto: ATA Images/A. A. Hrvatska muzička zvezda osvrnuo se i na pisanja o porodičnom biznisu kojim se njegova porodica godinama bavi. Navodilo se da Grašo, pored muzičke karijere, stoji i iza ozbiljnog poslovnog sistema i višemilionskih prihoda. Foto: ATA Images/A. A. Sam pevač, međutim, ne doživljava sebe na taj način, pa je jasno stavio do znanja da se ne prepoznaje u slici koja se o njemu stvara u javnosti. - Nisam biznismen, pogotovo ne takvog tipa kakvim me… »
Petar Grašo pred dolazak u Beograd prekinuo glasine o porodici: "Nismo onakvi kakvim nas predstavljaju"
Telegraf pre 11 sati
Dok se njegov koncert približava, pevač je u razgovoru za SE TV govorio i o životu iza reflektora, poslu, porodici i slici koju javnost ima o njemu, a jedna njegova rečenica posebno je privukla pažnju. Naime, regionalni mediji nedavno su pisali o njegovom porodičnom biznisu van muzike, navodeći da Grašo iza sebe ima ozbiljno poslovno carstvo i milionske prihode od delatnosti kojima se njegova porodica bavi godinama. "Ja nisam biznismen, pogotovo ne takvog tipa… »
Petar Grašo pred dolazak u Beograd prekinuo glasine o porodici: “Nismo onakvi kakvim nas predstavljaju”
Kurir pre 11 sati
Naime, regionalni mediji nedavno su pisali o njegovom porodičnom biznisu van muzike, navodeći da Grašo iza sebe ima ozbiljno poslovno carstvo i milionske prihode od delatnosti kojima se njegova porodica bavi godinama. „Ja nisam biznismen, pogotovo ne takvog tipa kakvim me mediji predstavljaju“, rekao je Grašo. Kako je istakao, njegova porodica je ono što ima gradila postepeno, kroz godine rada i uz mnogo strasti prema onome čime se bave. Od Ipak, među svim… »
Vesti dana »
"Kopilot je bio terorista ili lud": Tramp razgovarao sa Netanjahuom o pokušaju otmice aviona sa Izraelcima
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana